Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

eSIM Orange

(Temat utworzony: 29-09-2024 11:10 PM)
352 Wyświetlenia
Kuba333
Navigator
Opcje
Siema,

Czy płacicie dodatkowo za eSIM w Orange? Czy jest to bezplatna usługa, która nie podwyższa kwot abonamentu? W sklepie konsultantka przestraszyła mnie mówiąc, że to kosztuje 9 zł dodatkowo. No i mam pytanie czy zasieg rzeczywiście jest lepszy niż w zwykłej SIM-ce.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kuba333
Navigator
Opcje
Mam kartę SIM już zmienioną na eSIM, jest zdecydowanie lepiej w pokoju od strony masztu 5G pełen zasieg, natomiast z drugiej strony mieszkania stałe 3 kreski na 4. Polecam eSIM

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

32 Odpowiedzi
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Ja nic nie dopłacam za esim. Jest to bezpłatna dodatkowo usługa.
Co do zasięgu to nie widzę różnicy na plus, a wręcz przeciwnie. W roamingu mam gorzej.
Kuba333
Navigator
Opcje
Jest rzeczywiście lepszy zasieg niż w zwykłym SIM?
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Tak jak napisałem, nie widzę różnicy w zasięgu jeśli chodzi o kraj, a w roamingu zagranicznym wręcz gorzej niż na zwykłej karcie SIM.
Jak przekraczam granice krajów to dłużej wyszukuje połączenia z siecią w danym państwie. Co do kraju naszego nie widzę różnicy w zasięgu. Działa eSIM identycznie jak zwykła karta SIM.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Za korzystanie z usługi eSIM nie dopłaca się nic. Co do zasięgu eSIM od tradycyjnej karty nie potrzebuje zasilania, dlatego wyszukuje i wybiera sobie lepszy zasięg nadajnika.
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Za samą kartę eSim nie trzeba płacić, jedynie płacimy 9zł za kartę ekstra eSim. Ja sam z tej karty korzystam w przypadku zegarka.
Zdjęcie pokazuje różnicę między kartami 😊1727645351535.jpg
0 Like
Kuba333
Navigator
Opcje
Ale rozumiem, że dotychczasowy numer telefonu zostanie bez zmian?
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak :smiling-face:
0 Like
Kuba333
Navigator
Opcje
A jest lepszy zasieg na esim niż na sim?
0 Like
Kuba333
Navigator
Opcje
Czy te 5 bezpłatnych zmian mam w trakcie trwania jednego okresu rozliczeniowego (1 miesiąc) czy podczas trwania całej umowy (24 miesiące)?
0 Like