Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria S22 Ultra

(Temat utworzony: 01-03-2022 07:49 PM)
1100 Wyświetlenia
intercontinental
Navigator
Opcje
Jak u was bateriia bo u mnie żre baterię szybciej niż roczny s21 ultra. Mam wrażenie że 2 razy szybciej. Teraz jeszcze sie uczy wzorca, wiec zobacze co bedzie potem. Ale potrzebna tu jest chyba optymalizacja softu temu modelowi.
391 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na forum mamy sporo wątków dotyczących korzystania z promocji. Zerknij na wątki znajdujące się na poniższej tablicy:

https://eu.community.samsung.com/t5/aktualne-promocje/bd-p/im-offers-pl

Banan77
Journeyman
Opcje
Masakra 6 rano odłączony od ładowarki 14- 5% jakaś tragedia
0 Like
Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

jaki telefon ? bo to istotne. Ja zdecydowałem się na próbę wyłączyć adaptacje ale zmieniłem na maksymalną rozdzielczość. Na pewno z dnia na dzień jest lepiej ale bez szału. Fajnie jakby do 6h dochodziło. Nie wiem czy z LTE to w ogóle możliwe. 

0 Like
Banan77
Journeyman
Opcje
S22 nawet 8 godzin nie daje rady
0 Like
Casteeel
Explorer
Opcje
Dlaczego bateria w tym telefonie tak słabo działa? O 13 miałem 80% baterii, posłuchałem muzyki godzinę, pochodziłem po stronach godzinę i na chwilę obecną mam 30%, to kwestia aktualizacji oprogramowania czy Samsung żarty sobie robi z nas? Bo tak to na mnie teraz wygląda:(
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Wydaje mi sie ze tak juz zostanie kazdy smartfon Samsung jakiego miałem ma problem z bezsensownym uciekaniem baterii. Procenty praktycznie lecą w oczach...
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, telefony są nowe muszą się nauczyć wzorców użytkowania .
Gdy to się zrobi, akumulator powinien pracować na pełnej swojej wydajnościSmartSelect_20220301-193348_Device care_621_1646159628.jpg
Casteeel
Explorer
Opcje
Ile to może potrwać? Wiadomo?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ok 2 tyg
Casteeel
Explorer
Opcje
A ok, w ogóle gdzie jest to napisane że uczy się wzoru użytkowania?
0 Like