Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zgubiony telefon!!!

(Temat utworzony: 08-12-2021 07:30 PM)
1055 Wyświetlenia
Bedi2115
Student
Opcje
Witam,
Czy jest jakaś możliwość zlokalizowania zagubionego telefonu ? Niestety kontakt z operatorem sieci lub dzięki aplikacji Google nic nie daje. Według aplikacji google telefon ma wyłączoną lokalizację ale sieć komórkowa jest dalej włączona. 
BARDZO PROSZE O POMOC!
16 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Bedi2115 Spróbuj zlokalizować telefon przy pomocy tej strony: 

Znajdź mój telefon - Samsung 
https://findmymobile.samsung.com/ 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bedi2115  Witam

Czy udało się zlokalizować telefon za pomocą podlinkowanej strony poniżej?

Nugens
Explorer
Opcje
Aplikacją findmymobile działa tylko z włączoną lokalizacją.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Nugens   lokalizacja nie musi być włączona

Nugens
Explorer
Opcje
Tak. A autor wyraźnie pisał, że lokalizacja włączoną, także powyższa aplikacją nic nie pomoże.
0 Like
Bedi2115
Student
Opcje
Niestety nie udalo sie zlokalizować za pomocą tej aplikacji. Urządzenie nie ma włączonej lokalizacji.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Nugens  @PrzemekM  Lokalizacja nie musi być włączona w telefonie po zalogowaniu się na stronie lokacja sama włącza się w telefonie możecie to sami sprawdzić.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Nugens @vdsl2  Tak dokładnie, lokalizacja nie musi być włączona. Po zalogowaniu na Find My Mobile i kliknięciu "Śledź lokalizacje" lokalizacja w telefonie zostanie włączona.

Ważne tylko żeby był internet w telefonie włączony.

Zrzut ekranu 2021-12-09 000431.png

Mateusz
First Poster
Opcje

Witam, mam problem, ponieważ testowo chciałem sprawdzić czy ta storna znalazłaby mój telefon no i jak się okazuję nie można zlokalizować telefonu i obok jest podana data. Sprawdzałem na włączonym wifi, na włączonej transmisji danych, a na końcu na włączonym gps w telefonie i dopiero wtedy załapało. Jak to zmienić żeby sam gps się włączał podczas wyszukiwania? 

0 Like