Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Vibrație doar in modul Vibrare

(Subiect creat la: 24-04-2022 03:23 PM)
506 Vizualizări
putamen
Apprentice
Opțiuni
Salut! Vreau ca telefonul să vibreze pentru notificări și apeluri doar când se află în modul ,,Vibrare", nu și când se află în modul ,,Sunet". Cum fac asta, pentru că se pare că nu pot controla caracteristicile pentru fiecare mod în parte...
11 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. La Setări - Sunete și vibrații găsești opțiunea ce trebuie dezactivată pentru a nu mai vuvra in timpul apelului.Screenshot_20220424-155816_Settings_21504_1650805160.jpg
0 Aprecieri
putamen
Apprentice
Opțiuni
Este dezactivată. Bănuiesc că e doar pentru apeluri, că pentru notificări/mesaje tot nu pot face ca in modul ,,sunet" doar sa se audă, iar în modul ,,Vibrare" doar să vibreze
0 Aprecieri
PVASI
Voyager
Opțiuni
Salut,modul vibrare îl găsești în bara de notificări la sunet tot acolo este și modul silențios. Screenshot_20220424-163349_Samsung Members.jpg
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Asta dorești? Tot acolo o găsești la Intensitate vibrație" pe sunet. Nu va mai vibra la sunet și nici pe mesaje/notificări. Iar pe modul vibrare le mărești intensitatea pe vibrație iar sunetul îl dai pe minim dacă dorești doar să îți vibreze.Screenshot_20220424-162803_Settings_21505_1650806884.jpg
0 Aprecieri
putamen
Apprentice
Opțiuni
Problema este că acele reglaje (intensitate vibrație etc.) nu se aplica separat modului de sunet, ci în general. Daca voi creste intensitatea vibrației, va vibra și în modul ,,sunet" și în cel ,,vibrare", iar daca o voi scădea de tot, nu va vibra nici în ,,sunet", nici în ,,vibrare"
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Pai ai 3 moduri: Sunet. Vibrare. Silențios. De regulă și în mod normal setările ar trebui sa se modifice in funcție de fiecare mod pe care îl setezi in parte. După spusele tale înseamnă că există o problemă dacă nu se modifică separat în funcție de ce mod alegi (sunet, vibrație, silențios). Acum am înțeles și din postul tau , probabil l-ai reeditat. Problema ta persistă de la vreun update aplicat s-au de când ai observat?
0 Aprecieri
putamen
Apprentice
Opțiuni
Telefonul e cumpărat recent, i-am făcut toate update-urile care au fost cerute. La tine se mențin setările separat pentru fiecare mod? Ce versiune one UI ai? Eu am 4.1
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Da se mențin. Am One UI 4.0 momentan, aștept 4.1 . Probabil este vreun bug pe ultima actualizare ce ai instalat-o. Nu-mi rămâne decât să te sfătuiesc să aștepți următorul update/pachet de securitate probabil se va rezolva eroarea respectivă. Baftă 🙏
0 Aprecieri
putamen
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Cu plăcere. Numai de bine 🙏
0 Aprecieri
minona
First Poster
Opțiuni
Telefonul meu vibreaza si cand este pe silent, cum dezactivez asta?
0 Aprecieri