Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Salut

(Subiect creat la: 14-01-2024 01:34 PM)
299 Vizualizări
Sebi18
Journeyman
Opțiuni
Aveam butonul care îmi deschidea toate funcțiile, cum ar fi modul prioritare, screen Recorder, etc și acum nu îmi mai apare în bara de la telefon, gen imaginea de mai jos. Problema e ca nu mai am butonul din bara telefonuli care să îmi deschidă toate alea știți cumva ce aș putea să fac?

image

image

16 Răspunsuri
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Te referi la modul game booster ca nu iti mai apare butonul sa il deschizi in timpul unui joc?
0 Aprecieri
Sebi18
Journeyman
Opțiuni
Da exact
0 Aprecieri
Sebi18
Journeyman
Opțiuni
Știi cum aș putea rezolva?
0 Aprecieri
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Incearca sa cauti in setarile Game Boostre, posibil sa fie dezactivata functia
0 Aprecieri
Sebi18
Journeyman
Opțiuni
Am intrat în setările Game Booster și nu mai am nimic în ceea ce ține de funcție și nu am făcut nimic, pur și simplu aseară când ma jucam am văzut ca nu o mai am
0 Aprecieri
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Dar bara de navigare iti mai apare in timpul jocului?
0 Aprecieri
Sebi18
Journeyman
Opțiuni
Nu, nu mai apare habar nu am de ce
0 Aprecieri
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Posibil sa fie blocata bara de navigare in timpul jocului. Gasesti asta tot in setarile game booster la Blocare in timpul jocului
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Jocul îl deschizi din Game Booster? Este salvat acolo?
0 Aprecieri
Sebi18
Journeyman
Opțiuni
Da este salvat, în game booster e singurul lucru care îmi mai apare e asta 1705246938819_1705246938813_0.jpg
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ok. Ai verificat în aplicații, la Gaming Hub, să ai permise notificarile? Bănuiesc că nu îți apare nici asta în bara de notificări și de acolo sa deschizi Game Booster. 1705253789078.jpg
0 Aprecieri
Sebi18
Journeyman
Opțiuni
Da am permis toate notificările nu știu de ce nu îmi apare, mersi de ajutor și de încercări:))
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Îmi pare rău. Chiar nu pot să îmi dau seama care ar putea fi problema. Mai butoneaza-l, poate se rezolva cumva 😅
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Verifica în setări la Advance Features -> și selectează să fie pe On la Screenshots and screen recorder. Uite, mie îmi apar așa opțiunile când deschid jocul și selectez game booster din bara de navigație.
https://www.samsung.com/africa_en/support/apps-services/how-to-take-screenshots-and-recordings-in-th... 1705246494631.jpg
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, da. Dar în mare parte mă joc de pe tabletă, pe telefon doar când nu sunt acasă 😁
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă Sebastian,
Părerea mea e că telefonul tău e deocheat... Până când vei învăța să scrii (ortografie), să vorbești (gramatical) și să gândești CORECT (...) va curge multă apă pe Dunăre!
Dacă vrei să-ți rezolvi "problema" până atunci, ți-o recomand pe baba Omida.
🤣