Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Eroare afișare în modul intunecat

(Subiect creat la: 30-09-2023 10:54 PM)
396 Vizualizări
ValiD
Voyager
Opțiuni
Doar in modul întunecat de fiecare dată când revin la ecranul principal apar punctele de la widgeturi. Se poate remedia ?
28 Răspunsuri
ValiD
Voyager
Opțiuni
Atașez imagineaScreenshot_20230930_223231_One UI Home.jpg
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,

Acele puncte apar pentru că sunt mai multe widget-uri. De exemplu , intr-un singur wiget, sunt patru widget-uri și dai cu degetul pentru a vedea următorul wiget. De asta vezi acele puncte. Dacă pui un singur wiget, nu îți mai apare.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acele puncte apar tot timpul după ce revii pe ecranul principal tocmai ca să îți arate că ai widget-uri grupate. Apar și cu tema luminoasa, doar că atunci sunt închise la culoare și probabil le vezi mai greu pe wallpaper-ul tău. Nu ai ce face. Așa a fost gândită funcționalitatea.
ValiD
Voyager
Opțiuni
Aceste puncte trebuie sa se activeze doar când dai scroll pe widget, până acum nu apărea ,cred că este o eroare de soft. Și în tema deschisă punctele sunt tot albe.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu știu cum era înainte ca nu folosesc widget-uri, dar se pare că așa e la toată lumea și așa țin minte ca era și mai demult când am testat doar să văd ce fac acele widget-uri grupate. Poate înainte nu ai observat sau aveai doar câte un widget.
0 Aprecieri
ValiD
Voyager
Opțiuni
Tema albaScreenshot_20231001_082820_One UI Home.jpg
0 Aprecieri
ValiD
Voyager
Opțiuni
Vi se pare normal că de fiecare dată când te întorci pe ecranul principal sa vezi punctele alea , este enervant , cred că este eroare de soft , până acum nu apăreau....
0 Aprecieri
ValiD
Voyager
Opțiuni
După un restart , pe tema alba apar punctele negre acum, ,deci ceva are .La voi sunt vizibile aceste puncte chiar daca nu acționați asupra widgetului ?
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Daca widget-urile sunt grupate, acele puncte apar. Daca pui un singur wiget, nu îți mai apar punctele. Poți face un test, adăugând un singur wiget.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
@ValiD chiar are dreptate.
Indiferent de mod, punctele nu apar la mine Screenshot_20231001_101510_One UI Home.jpgScreenshot_20231001_101523_One UI Home.jpgScreenshot_20231001_101527_One UI Home.jpgScreenshot_20231001_101540_One UI Home.jpg
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Da, într-adevăr așa e. Am verificat la mine și nu trebuie să apară acele puncte. 🙂 @ValiD acum am înțeles la ce te referi. Încearcă să elimini toate widget-urile și replică-le iar după ce dai un restart la telefon. Vezi cum e după.
ValiD
Voyager
Opțiuni
Mulțumesc ! Un răspuns corect.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
A funcționat?
Mai apare problema?
0 Aprecieri
ValiD
Voyager
Opțiuni
Da, face la fel....
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Dacă nici asa nu merge, înseamnă că este un bug.
Asta înseamnă că trebuie să aștepți un nou update, poate, poate se rezolva sau incearcă o resetare din fabrica. Dacă nu merge cu niciuna din cele spuse, Încearcă sa suni la Samsung și sa le spui problema ta. Sa vedem ce zic și ei de asta. Dar 80% cred ca este un simplu bug.Screenshot_20231001_193753_Settings.jpgScreenshot_20231001_193740_Settings.jpgScreenshot_20231001_193727_One UI Home.jpg
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Deci și cu widget-uri grupate, tot nu trebuie sa apară
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nici când revii pe ecranul principal, o secunda- două?
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Apare doar atunci când glisez stanga-dreapta pe ecran sa schimb widget-ul. În rest nu apare
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Încearcă sa ștergi widget-urile și sa le reaplici din nou. Dacă tot asa rămâne Încearcă un Clear Cache la "Ecran Acasă One Ui" Screenshot_20231001_102041_One UI Home.jpgScreenshot_20231001_102118_One UI Home.jpgScreenshot_20231001_102128_One UI Home.jpgScreenshot_20231001_102140_Settings.jpg
0 Aprecieri
ValiD
Voyager
Opțiuni
Am incercat ,face la fel...
0 Aprecieri