Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Private Share

(Temat utworzony: 22-02-2021 08:40 PM)
8351 Wyświetlenia
KZQ
Helping Hand
Opcje
Czy działa komuś nowa aplikacja Private Share? 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Private Share nie działa na ten moment w Polsce, ponieważ do jego prawidłowego działania potrzebny jest dostęp do numeru telefonu, który zapisany jest na karcie SIM. Polscy operatorzy niestety nie pozwalają odczytywać tej informacji z karty SIM lub w ogóle jej na niej nie zapisują. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

28 Odpowiedzi
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Private Share nie działa na ten moment w Polsce, ponieważ do jego prawidłowego działania potrzebny jest dostęp do numeru telefonu, który zapisany jest na karcie SIM. Polscy operatorzy niestety nie pozwalają odczytywać tej informacji z karty SIM lub w ogóle jej na niej nie zapisują. 

KZQ
Helping Hand
Opcje
Zatem w jakim celu została ona udostępniona? Bez sensu. Na Good Lock-a człowiek tyle czeka, i dvpa. 😡
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KZQ, funkcja została udostępniona globalnie. To, że u nas nie działa to nie jest wina Samsunga tylko polskich operatorów sieci komórkowych.

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Zadaj to pytanie bezpośrednio do firmy Samsung poprzez opcje zadaj pytanie lub chat Samsung, które dostępne są pod niebieskim + na ekranie głównym aplikacji Samsung Members. Sam chciałem przetestować opisaną przez Ciebie funkcje. Byłem nawet u swojego operatora. Twierdzi on, że skoro połączenia i wiadomości działają prawidłowo, to nie widzi on problemu.  Jak chcesz to możesz do mnie napisać wiadomość prywatną, wtedy mogę dokładnie opisać Ci ten problem z prawdopodobnym rozwiązaniem.  

doc26
Pioneer
Opcje
W Play napisali mi, że pracują nad usunięciem tego "błędu" i na dniach usługa Private Share powinna zacząć działać.
0 Like
Majqel76
Voyager
Opcje

Hejka 👋👋👋

Private Share działa. Tu chodzi o MSISDN karty, a dokładnie nasz numer który musi być zapisany i widoczny w Ustawieniach > Telefon - informacje > Numer telefonu - tam nie może być unknown lub nieznany, bo usługa PS działać nie będzie bez zapisanego naszego numeru. 
Musisz zdobyć starą Nokię / Symbian lub Blackberry, iPhone też się nada, które pozwolą Ci zapisać numer telefonu na karcie SIM. Kontaktowanie się z operatorem komórkowym jest tu bezcelowe.

Gratulacje dla Operatorów 👏👏👏👏

Stworzyli program, który nie będzie działał na 90% istniejących kart SIM, ponieważ większość kart SIM nie ustawiła numeru 😂🤦🏻

Pozdrawiam 😉

KZQ
Helping Hand
Opcje
Dzięki za odpowiedź. ja korzystam z eSIM, także...
0 Like
Janmanka
Pathfinder
Opcje
na iPhone 11 zadziała?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdzałem czy przypisanie numeru do karty SIM działa na telefonie iPhone, ale nie znalazłem takiej opcji w ustawieniach telefonu.