Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Vreau Samsung Note 20. Găsesc Hands Free în pachet?

(Subiect creat la: 01-01-2021 11:12 AM)
390 Vizualizări
Maryyo36
Explorer
Opțiuni

Salut, doresc sa achizitionez un telefon Samsung Note 20 si am nevoie de o informatie. Daca pachetul contine Hands free pe langa incarcator? 

0 Aprecieri
11 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Are incluse in pachet casti USB C de la AKG.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Asta e tot ce contine pachetul:

ElfStone_0-1609492517785.png

brwspots
Voyager
Opțiuni
Doresti sa achizitionezi Note 20 sau Note 20 Ultra ? Oricum, ambele contin urmatorele: telefon, acumulator incarcator de 25W, cablu USB-C spre USB-C, cheita pentru sertar de card de memorie, casti cu fir (port USB-C) tunate de AKG, pernute de alte 2 marimi pentru casti si S-Pen (vine in telefon). Totusi, sugerez sa renunti la ideea de a-ti lua Note 20 (simplu) pentru fa e un telefon infinit inferior fratelui mai mare, Note 20 Ultra si lansat la un pret la care sa-l faca pe Note 20 Ultra sa arate ca o adevarata afacere. La pretul lui Note 20 te poti orienta catre alte modele care iti aduc mai multe beneficii, cum ar fi S20 Plus.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Depinde foarte mult de pretul cu care urmeaza sa il achizitioneze.

Eu folosesc Note 20 simplu si il sfatuiesc cu toata inima sa il cumpere. E un telefon care merita toti banii.

brwspots
Voyager
Opțiuni
la pretul de 4300 lei, in afara de S-Pen, nu merita cu nimic. Cu atat mai putin modelul cu Exynos. S20 Plus are ecran mai mare, rezolutie de 2 ori mai mare, baterie de 4500 mAh fata de 4300 mAh, spate din sticla fata de plastic si e si mai ieftin, cu 400-500 lei.
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
La mine cabul e USB-C la USB-C. Asa a venit la pachet.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

La toata lumea e USB C la USB C, a gresit @brwspots .

brwspots
Voyager
Opțiuni
da, am gresit, n-am fost atent.
0 Aprecieri
Maryyo36
Explorer
Opțiuni
Multumesc pentru info!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sa marchezi intrebarea ca si solutionata alegand un raspuns ca si solutie (pe cele 3 puncte din dreptul raspunsului dorit).

Maryyo36
Explorer
Opțiuni
Ok