Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung a dat gres

(Subiect creat la: 30-09-2024 02:06 PM)
357 Vizualizări
andrei8253
Pioneer
Opțiuni
Aparent dupa 3 zile de utilizare am primit notificare ca bateria are performanta scazuta,Bateria fiind schimbata la Samsung

image

Nu mai suport!!Are careva vreo solutie?
14 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Ce vechime are telefonul? Eu tind sa cred ca nu a dat gres. Fie bateria este prea veche, fie are deja prea multe cicluri de incarcare.

andrei8253
Pioneer
Opțiuni
E de 5 ani si bateria a fost schimbata recent mai ales ca a uitat sa dea reset la cicluri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Daca nu au fost resetate datele bateriei, sistemul nu are de unde sa stie ca a fost schimbata bateria. Din punctul lui de vedere este tot bateria veche.

Daca la service au uitat sa le reseteze, este vina lor intr-adevar, dar se mai intampla pentru ca si acolo sunt tot oameni. Trebuie dus inapoi si in cateva minute se rezolva.

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ai fost la un centru service autorizat Samsung?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
andrei8253
Pioneer
Opțiuni
Da dar nu mai pot ajunge
0 Aprecieri
andrei8253
Pioneer
Opțiuni
E bine ca ma tine bateria la fel de bine ca si cand e nou
0 Aprecieri
andrei8253
Pioneer
Opțiuni
Si asta e inclusa la pachet1727694677069.jpg
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Cel mai bine mergi înapoi la service și le spui problema, sigur se rezolva de data asta.
andrei8253
Pioneer
Opțiuni
Nu am timp pentru ca sunt in alta localitate de la 150 de km de bucuresti
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dacă vrei sa scapi de problema, va trebui sa îți faci timp.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai contactat service-ul unde a fost inlocuita bateria?

andrei8253
Pioneer
Opțiuni
Nu am timp ca sunt si ocupat la liceu
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Telefonul o sa functioneze fara probleme si asa. Singurele efecte o sa fie acel mesaj (inclusiv cel de la diagnosticare) si faptul ca bateria nu o sa fie incarcata la capacitatea maxima. Telefonul ajusteaza programul de incarcare si nivelul maxim in functie de numarul de cicluri de incarcare. O resetare ulterioara insa o sa pacaleasca sistemul si incarcarea nu o sa fie optima pentru sanatatea bateriei, dar asta doar daca este resetata atunci cand deja are un numar considerabil de cicluri efectuate.

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Am observat ca ai întrebat și aici https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-note/baterie-schimbată/td-p/10787579?src=ShareByUse...
Din păcate, sigura varianta este să mergi înapoi la service-ul Samsung unde ai schimbat bateria să verifice și să reseteze datele respective.