Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung A12

(Subiect creat la: 11-06-2025 04:07 PM)
124 Vizualizări
Ermolai
Journeyman
Opțiuni
Bună ziua! Camera mea foto nu mai merge. Când intru pe aplicație îmi apare să aștept...dar după ce am așteptat îmi apare eroare! Ce trebuie să fac
7 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Poți încerca sa dai un Clear cache / Clear data la camera foto. Tine apăsat pe ea, dai pe acel "I" din dreapta sus, apoi merge la storage și dai un Clear cache / Clear data. Vezi dacă se schimba ceva
Ermolai
Journeyman
Opțiuni
Nu sa schimbat nimic
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Posibil sa fie ceva hardware. Dacă după resetarea generală nu se schimba nimic, atunci doar în service se poate rezolva.
Ermolai
Journeyman
Opțiuni
Aceasta mia apărut 1749647422344.jpg
0 Aprecieri
GuleșCătălin
Navigator
Opțiuni
Încearcă un clear data,clear cache la aplicația cameră ți apăsat pe ea după apeși pe iul din dreapta sus intri în meniu și dai în jos până la spațiu de stocare,după restart la telefon.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ai instalat recent ceva aplicație? Dacă da dezinstalează acea aplicație și apoi șterge datele aplicației Camera.
Dacă nu, poate ar trebui o resetare la valori din fabrică sau măcar o resetare a (tuturor) setărilor.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Intra in aplicatia Samsung Members, apasa in partea de jos in dreapta pe support si dai la Phone Diagnostics pe get started.
Iti va testa telefonul. Dai pe back dupa ce incepe testarea si alege din lista "Camera".  Vezi ce mesaj apare si daca e in regula testul sau nu.