Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Update Note 20 Ultra

(Subiect creat la: 30-12-2020 03:21 PM)
415 Vizualizări
Bobzzz
Pathfinder
Opțiuni
A făcut cineva update la One Ui 3.0 pe Note 20 Ultra? Eu fac acum! 

image

13 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Am facut eu luni. E super ok. Bateria tine mai mult.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Sunt mai multi utilizatori ai acestui forum care au facut update. Daca e posibil.. te asteptam cu cateva impresii, pozitive sau negative, dup.a vreo cateva zile de utilizare
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Danìel
Helping Hand
Opțiuni
Eu am facut la s20 plus de o saptamana si mrg foarte bine, se vede o imbunatatire ***** cateva zile, tre sa se actualizeze si aplicatiile din tel ca sa obs imbunatatirea.
pana acum nu am intalnit nicio problema
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am facut mai multi update. Din pct meu de vedere se misca mai bine, bateria este mai optimizata si conexiunile la retea (wifi / date mobile) merg mai bine

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Foarte bine optimizat. Bateria, conexiuni, experienta overall s-a imbunatatit. Animatiile m-au enervat mai mult decat pe Android 10 dar e usor de rezolvat. 

Bobzzz
Pathfinder
Opțiuni
eu merg fără animații de mulți ani, pe toate telefoanele le-am scos din prima
Bobzzz
Pathfinder
Opțiuni
Salut! Într-adevăr la durata bateriei este cea mai mare diferență. În rest totul stabil, dar am o problemă. Nu mai merge să-mi trimit fisiere de pe tabletă (Tab S7plus) pe telefon (Note20Ultra) prin Nearby Share, ce foloseam până acum , și am început să folosesc Quick share. Când trimit de pe telefon către tabletă, merge și cu Nearby Share. Ai idee de la ce?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Interesant! Nu am nici o idee.. e posibil sa fie un bug de la Android 11.
O să citesc sa vad daca a mai semnalat cineva problema asta pe undeva.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am revenit. Am gasit ceva, poate ajuta. Un clear cache la google play services. Uite aici mai multe chestii pe care le poti incerca:

https://www.guidingtech.com/fix-nearby-sharing-not-working-on-android/

Bobzzz
Pathfinder
Opțiuni
am dat clear cache la butare după instalare, cum fac după orice upgrade, și ***** am lăsat Galaxy App Booster din Galaxy Labs să optimizeze toate aplicațiile. o să încerc acum și varianta asta cu google play
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ok. Sa dai pe ambele dispozitive clear cache la services

0 Aprecieri
Bobzzz
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc pentru ajutor! Am golit cache la google play și acum merge. Acum că am fost nevoit să folosesc Quick share nu-mi dau seama care variantă transferă mai rapid fisierele.... Quick Share sau Nearby. Îmi transfer zilnic diverse între tabletă și telefon
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Excelent, ma bucur ca s-a rezolvat. E bine sa fie ambele optiuni disponibile ca nu stii niciodata cand crapa una 🙂

0 Aprecieri