Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Asigurare telefon!i!

(Subiect creat la: 14-10-2020 11:38 PM)
1322 Vizualizări
Tutu427
Journeyman
Opțiuni
A mai încercat cineva?

image

#asigurare #casco #revolut
14 Răspunsuri
Tutu427
Journeyman
Opțiuni
0 Aprecieri
unr3voked
Pathfinder
Opțiuni
Prin Revolut? Sau cum?
0 Aprecieri
cosmaflorin
Apprentice
Opțiuni
da, am eu, daca ai probleme trebuie sa trimitì telefonul in Lituania. l-am scris ca vreau sa-mi repar telefonul la Samsung Romania si nu mi-au mai raspuns.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu pare scump... dar sincer as prefera asigurare direct la Samsung sau la vreun magazin local. Gandul ca trebuie sa trimiti telefonul prin alte tari nu ma prea incanta. 

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Bucură–te de liniște cu Samsung Care+, un plan cuprinzător de asigurare pentru telefonul tău Galaxy. Vei avea parte de protecție și în afara garanției standard, cu acoperire pentru toate daunele accidentale pentru până la 2 ani. Orice s-ar întâmpla, experții Samsung vor lucra pentru a te ajuta să poți folosi din nou telefonul.

Link aici: https://www.samsung.com/ro/offer/samsung-care-plus/

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

De mentionat ca trebuie achizitionata in primele 30 de zile de la achizita telefonului.

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Când îți cumperi un telefon care intră în această categorie, adică poate fi asigurat, presupun că te gândești la asta în primele 30 de zile de la  data achiziției, nu? Pe de altă parte, în funcție de retailerul de la care cumperi, poți extinde perioada de garanție prin plată unei taxe suplimentare.

În orice caz, e de preferat să mergi întotdeauna pe canalul oficial, ai garanția că situația este sub control.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, da, doar mentionam ca poate vroia cineva sa isi faca si are telefonul de mai mult de 30 de zile. 
Am fost si eu in situatia in care m-am trezit ***** 2 luni :face-with-tears-of-joy:

0 Aprecieri
Tutu427
Journeyman
Opțiuni
Pe Revolut se pare ca accepta sa fie în termen de 6 luni de la achizitionare. Nu cunosc prea multe detalii vizavi de despăgubiri, dar ii voi contacta și voi reveni cu detalii.
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Întrebarea e, ce service au?, cât de profii sunt?
0 Aprecieri
Tutu427
Journeyman
Opțiuni
E ca și la casco, la mașini, mergi la orice service autorizat, iar ei îți decontează reparația sau decontarea/ înlocuirea telefonului.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

So, ai fost la un service autorizat Samsung și ți-ai reparat telefonul în baza asigurării făcute pe Revolut? Chiar sunt curios.

NU UITA!

0 Aprecieri
Motanu
Pioneer
Opțiuni

Eu nu cred in Mos Craciun 🎅  (Revolut) de aceea prefer Samsung Care+ 

0 Aprecieri
Tutu427
Journeyman
Opțiuni
Teoretic ar trebui sa lucreze direct cu Samsung, pentru ca observ ca au același Asigurător (Allianz)
0 Aprecieri