Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Telefon blocat

(Subiect creat la: 08-02-2022 10:15 PM)
2608 Vizualizări
Lighe
Journeyman
Opțiuni
Ce fac in situatia in care NOTE 20 ULTRA 5G este blocat de SAMSUNG Electronics GmbH fara sa fie blacklisted. Tot ma plimba de la hotline la lost-decices la VoC, fara sa rezolve problema.

18 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Da-ne mai multe detalii. Blocat de ce? Blocat cum?

Samsung ce zice? Care este raspunsul oficial pe care l-ai primit pana acum?

Ai facut cea mai buna chestie pe care o poti face si anume sa ii contactezi direct pe ei.

0 Aprecieri
Lighe
Journeyman
Opțiuni
Mesajul este ca a fost raportat ca pierdut. Am vorbit cu toti de la ei . Cica au trimis si ei nenumarate mail-uri pentru deblocare la lost-devices@samsung.de , si tot blocat este ,desi nu este blacklisted ca pirdut sau furat.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ah, am inteles acum. Foarte ciudata treaba.

Presupun ca ai dovada achizitiei si sunt si ei constienti ca a fost o eroare. 

Eu zic ca se va rezolva... nu prea ai ce face decat sa astepti si eventual sa ii mai stresezi cu cate un telefon la intervale regulate.

0 Aprecieri
Lighe
Journeyman
Opțiuni
Samsung Romania spune sa-l duc in service si sa platesc 65€ deblocarea.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai, plecand de la premisa ca nu e vina ta, nu cred ca e cazul sa platesti pentru asta.

Ai dovada achizitiei?

0 Aprecieri
Lighe
Journeyman
Opțiuni
Da
Lighe
Journeyman
Opțiuni
Numai ca telefonul este cumparat in Germania si Samsung Romania nu se baga peste ei. Stie cineva un nr. de tel global pentru reclamații?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sincer, nu cred ca exista un numar global ci numere pentru fiecare tara in parte.

Si cu Germania inca e deschisa discutia? Care este statusul acum? A ramas ca investigheaza?

@EmilianN , ai cum sa ajuti in cazul acesta?

0 Aprecieri
Lighe
Journeyman
Opțiuni
Investigheza de o săptămână.
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, a fost achizitionat de la un operator? Ce csc are? Intreb pentru ca e posibil sa fie blocat de operator daca nu s-a onorat contractul, iar Samsung nu se baga nici cu dovada achizitiei, disputa e intre operator si cumparator. Daca Samsung Romania a spus ca il poate debloca, inseamna ca imei-ul e curat, operatorii nu blocheaza pe baza de imei.
Lighe
Journeyman
Opțiuni
EUX. Nu este de la operator.
0 Aprecieri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Ok, poate te ajuta mai marii comunitatii cu un sfat
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @Lighe ,

Poți să pui aici un screenshot cu mesajul pe care îl ai pe telefonul mobil?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Lighe
Journeyman
Opțiuni
Okreceived_437372888168926_27355_1643921171.jpg
0 Aprecieri
Lighe
Journeyman
Opțiuni
Poftim cultura.Screenshot_20220205-231139_Outlook.jpg
0 Aprecieri
Sherbyx
First Poster
Opțiuni
Buna ziua . Am.cumparat anul.trecut de la.un amanet un samsung s21fe iar azi mi-a aparut asta. Ce ar fi de facut? Multumesc20240403_113938_1199_1712145446.jpg
0 Aprecieri
Haidemac
First Poster
Opțiuni

Ai doua optiuni.fie telefonul a fost furat din alta tara si la introducerea simului a gasit rețeaua telefonul.ori telefonul a fost cumparat pe abonament.si mai nou multi nu au conturi bancare ai nimic pe nume.ai scot telefoane pe abonament ai ulterior nu vor sa mai plateasca dupa 3 luni sa zice.multe firme pun parola pe knox.si daca cel care a scos abonamentul numai plătește atunci automat blochează telefonul.ca sa nu se poata face biznis din el.vrajeala asta a expirat.cand lua omul cate 5,6 telefoane si nu le mai plătea.si cum creantele nu pot recupera banii daca nu ai loc de munca dupa o vreme de circa 5 ani se sterg.trebuie verificat imeiul înainte de a cumpara telefonul.o zii faina 

0 Aprecieri
Andrei910
First Poster
Opțiuni

Sa verifici la IMEI mai exact ce? Dupa ce anume ar trebui sa ne ghidam ca sa ne dam seama ca telefonul nu a fost furat sau pe abonament? 

0 Aprecieri