Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy note 10plus problem z jack usb-c

(Temat utworzony: 21-09-2021 09:43 PM)
928 Wyświetlenia
Kudmar
First Poster
Opcje
Witam mam od kilku dni problem ze słuchaniem muzyki. Po podłaczeniu oryginalnej przejsciowki aux samsung muzyka nie gra w glosnikach. Wyskakuje komunikat na pasku podłączono urżadzenie usb i odłączono urządzenie usb.kupiłem nawet nowy kabel i nową oryginalną przejściówkę do aux i nic nie pomaga.telefon nie widzì kabla.
0 Like
8 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wyczyścić dane aplikacji USBSettings. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > pokaż aplikacje systemowe > USBSettings > Domyślna pamięć > Wyczyść dane.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kudmar  Witam 

To się dzieje po każdym podpieciu słuchawek?

A jak z ładowaniem działa poprawnie?

Kudmar
First Poster
Opcje
Ładowanie działa poprawnie.po każdym podpięciu słuchawek niestety. Teraz odinstalowalem aktualizacje programu samsung zestaw słuchawkowy usb-c to już wogóle nie widzi przejściówki
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kudmar  wyczyszczone zostały dane usb setyings?

johnsjohns
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem. Zrobilem to czyszcsenie danych i nasal to samo. Po podlaczeniu do usb w slichawkach slycjac takie cykliczne bulgotanie
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@johnsjohns Jaki posiadasz dokładnie adapter?

0 Like
Kudmar
First Poster
Opcje
Oryginalny samsung
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Kudmar  Sprawdź czy sytuacja ma miejscu również pod podłączeniu do innego telefonu. Spróbuje jeszcze wykonać: Ustawienia > Aplikacje > pokaż aplikacje systemowe >Zestaw. słuchawkowy Samsung USB-C>3 kropki po prawej stronie->Odinstaluj aktualizacje