Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy Note 10 - dolny głośnik

(Temat utworzony: 11-03-2021 07:53 PM)
764 Wyświetlenia
boruz
Pioneer
Opcje
Witam serdecznie,

Mam problem z moim Notatnikiem, otóż dolny głośnik przy wyższej głośności trochę trzeszczy, jakby znajdował się przy nim kawałek plastikowej folii, która "charczy". Co z tym fantem zrobić? Jakieś pomysły? 

Pozdrawiam
0 Like
12 Odpowiedzi
Drd0
Helping Hand
Opcje
witaj, możesz go delikatnie przeczyścić sprzężonym powietrzem, może coś tam wpadlo ewentualnie sprawdzić kodem *#0*# speaker i dolna strzałka to dolny głośnik. jeżeli po tych operacjach nadal będzie trzeszczał to niestety pozostaje serwis.
boruz
Pioneer
Opcje
Jedno i drugie już zrobiłem, nie pomogło niestety. To mam pytanie z innej beczki, odnośnie serwisu, jest jakiś sposób abym sprawdził dokąd mój Notatnik ma gwarancję? Kupiłem od osoby prywatnej i nie mam dowodu zakupu. Na blackliście nie jest, już sprawdzałem.
0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
możesz zobaczyć np. programem phoneinfo datę produkcji, i od tej daty przysługuje Ci 24 miesiace na naprawe warunkową bez dowodu zakupu.
boruz
Pioneer
Opcje
Właśnie dotarłem do tej daty, ale nie wiedziałem czy to od tej pory się liczy. Czyli mogę śmiało wysyłać do serwisu?
0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
jeżeli nie masz faktury to 24 miesiące ot tej daty i tylko jedna naprawa.
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@boruz  Jeżeli nie posiadasz dowodu zakupu swojego urządzenia, zwróć się z prośbą o wystawienie duplikatu do sprzedawcy.

boruz
Pioneer
Opcje
Kupiłem od osoby prywatnej, ją musiałbym prosić o to, żeby jej sprzedawca wydał duplikat, a to niemożliwe, bo nie mam z nią kontaktu.

Lepiej powiedz gdzie oddać do serwisu, bo się oczytałem o CCS I CTDI i mam ciarki na plecach...
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@boruz Jeśli chodzi o serwis CCS jest to jeden z najlepszych. Jak nie będzie części do twojego telefonu to serwis odda Ci bez naprawy.

0 Like
boruz
Pioneer
Opcje
To dlaczego ludzie tak jadą po nich w opiniach?
0 Like