Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Reparație telefon

(Subiect creat la: 16-01-2023 03:13 PM)
347 Vizualizări
Boäghero
Pioneer
Opțiuni
Imi puteți spune cât ar dura reparația la un service autorizat samsung,în cazul schimbului de baterie.

8 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Boäghero ,

Cel mai bine ar fi să întrebi direct la un centru service autorizat Samsung. LIsta centrelor o poți afla aici: https://www.samsung.com/ro/support/service-center/

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Toby1907
Helping Hand
Opțiuni
Cum se poate la S10e altundeva sa fie 200 lei schimbare baterie si la Cluj 280 ?
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Păi, preturile sunt adaptate la nivelul de trai și salarizare al comunității, regulile pieței.
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Eu am luat un număr de telefon de la un centru autorizat, respectiv de la Tg Mureș, aveam drum prin acel oraș, le-am explicat că sunt din alt oraș și vreau schimbarea bateriei, l-am dus la ora 11 iar la ora 12 a fost gata, foarte amabili, profesioniști.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Am fost într-un service autorizat Samsung prin octombrie, iar timpul ar fi undeva la o ora, ora jumătate. Cel mai bine ar fi sa întrebi direct la un centru service autorizat Samsung, asa cum ti-a spus @EmilianN .
sanyiii
Student
Opțiuni
I
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Cu condiția ca piesa sau piesele de care are nevoie telefonul tău să fie în stoc, reparația ar trebui să dureze cam o oră în medie, cel puțin așa este politica celor de la ESD Service. Nu cred că toate service-urile autorizate au acest beneficiu, așadar cel mai bine procedezi cum au spus și colegii mei anterior, intri în legătură cu service-ul unde vrei să faci reparația și întrebi.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Pe 22 decembrie am fost la ESD ROM Samsung Plazza in București. 45 de minute a durat inlocuirea ! Trebuie sa iei in considerare ca telefonul va fi resoftat conform procedurilor !