Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

"Service intr-o ora"

(Subiect creat la: 22-10-2020 02:14 PM)
1002 Vizualizări
cosmaflorin
Apprentice
Opțiuni
Samsung, de ce promovati asa ceva in conditiile in care eu am trimis telefonul de LUNI (19.10.2020) catre ESD ROM de pe strada Iuliu Maniu, nr. 7, iar astazi cand sun la service imi spun ca asteapta confirmarea platii, in conditiile in care plata e facuta prin transfer bancar de ieri (plata pe care tot eu am solicitat-o), iar ei nici nu l-au reaparat inca? Am sunat in fiecare zi pentru a afla statusul telefonului, iar ieri daca nu sunam, cine stie daca imi transmite-au ca trebuie sa platesc.... Din pacate sunt foarte dezamagit de acest serviciu "Service intr-o ora"...
1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @cosmaflorin !

Dă-mi un mesaj privat cu datele tale de identificare, să vedem cum te putem ajuta.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

6 Răspunsuri
AdrianIvn
Navigator
Opțiuni
service intr-o ora e pentru cei care duc personal telefonul
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @cosmaflorin !

Dă-mi un mesaj privat cu datele tale de identificare, să vedem cum te putem ajuta.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
cosmaflorin
Apprentice
Opțiuni
Salut @EmilianN, nu stiu cum sa-ti dau mesaj privat.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Intră pe pagina comunității intr-un browser de pe laptop/pc, în aplicația Samsung Members nu este disponibilă opțiunea de mesagerie. Fă click pe numele meu și ai să vezi acolo opțiune de a trimie un mesaj.

NU UITA!

cosmaflorin
Apprentice
Opțiuni
In urma colaborarii cu EmilianN problemele s-au rezolvat. Apreciez si va respect pentru promptitudine!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Mă bucur că am putut să fac pe intermediarul, iar colegii mei te-au ajutat. Te mai așteptăm pe aici, prin comunitate, unde nu se pun doar întrebări, ci se oferă și răspunsuri 😁

NU UITA!