Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie O przeglądarkę

(Temat utworzony: 01-10-2020 10:26 AM)
474 Wyświetlenia
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Witam orientuje się ktoś czy w przeglądarce internetowej Samsung Jest możliwość zainstalowania Certyfikatu (rozszerzenia Web Store) bo chciałem się zalogować Na stronie i wyskakuje takie coś jak na zrzucie?

image

0 Like
7 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Próbowałeś kliknąć w przycisk "Instalacja rozszerzenia z Web Store"? Jeżeli nie uda się zainstalować dodatku w przeglądarce Samsung Internet to wtedy spróbuj w przeglądarce Chrome. Daj znać czy udało się zainstalować certyfikat.

0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Tak próbowałem Niby jest ze dodano ale nadal nie działa tak jak by się nie zainstalował na przeglądarce A Nie korzystam z Google Chrome i nie chce jej instalować tylko po to by to wykonać co mam w planach
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Z tego co się orientuje to przeglądarka Chrome fabrycznie jest zainstalowana na urządzeniach Galaxy. Skoro nie masz jej w telefonie to widocznie ją odinstalowałeś. Niestety nie mam pomysłu jak rozwiązać problem z przeglądarką Samsung Internet. Zadaj pytanie za pomocą Samsung Members oraz poczekaj na podpowiedzi od pozostałych forumowiczów.

ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Tak Chrome Odinstalowałem bo korzystam z samsungoskiej bo na niej mam wszystko synchronizowane. dzięki za odpowiedzi poczekam na odpowiedzi innych forumowiczów a jak co potem napisze do Samsunga zobaczę co mi odpowiedzą. a jak nie będzie takiej możliwości będę zmuszony Pobrać Chrome Choć jej nie lubie.
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
sprawdziłem to na przeglądarce Google Chrome i występuje ta sama sytuacja co w samsung Internet. wiec może to problem wszystkich android-owych przeglądarek?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ALIENX21, Dodatek, który próbujesz zainstalować przeznaczony, jest na komputerowe wersje przeglądarek. Na urządzeniach mobilnych nie ma możliwości instalacji tego dodatku. Pozostaje zgłosić tę niedogodność do dewelopera witryny, a rejestrację musisz przeprowadzić z poziomu komputera i odpowiedniej przeglądarki.

ALIENX21
Helping Hand
Opcje
No i tu Jest pies pogrzebany Bo mój Note 10 Plus jest Moim komputerem w trybie Dex a teraz to ułatwili Dając Dex bezprzewodowe
0 Like