Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme semnal gsm

(Subiect creat la: 19-09-2022 08:44 PM)
1322 Vizualizări
gabiratcu
Apprentice
Opțiuni
Va salut, am un Note 20 ultra 5G si in urma update lui de securitate din septembrie am ramas fara semnal la telefon. Am resetat telefonul la setarile din fabrica , hard reset si nu am rezolvat nimic. Am fost la garantie la ESD ROM SI m au conditionat pentru repararea telefonului sa schimb displayul de la telefon(COST 1600 RON) pentru 2 urme :una pe display si una pe marginea camerei foto spate. Nu mi se pare fair din partea unui reparator autorizat sa faca asemenea lucru! Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc.
0 Aprecieri
16 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Sa fiu sigur ca am înțeles corect. Ai fost cu o problemă de semnal (hardware sau software, e discutabil) și ți-a spus că iți rezolva problema ta doar dacă schimbi și display-ul. Am înțeles corect? Ca e aproape comic dacă nu ar fi enervant.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
gabiratcu
Apprentice
Opțiuni
Da ai inteles corect.
0 Aprecieri
RobyASD
First Poster
Opțiuni
Am patit la fel
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Ti-au zis ca ei considera ca problema cu semnalul a fost cauzata de un soc mecanic sau ca se rezolva problema cu semnalul dar ești obligat sa schimbi și display-ul?
gabiratcu
Apprentice
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
gabiratcu
Apprentice
Opțiuni
Mi au spus ca Samsung nu accepta defecte optice si ***** ce rezolv cu displayul imi rezolva si problema cu semnalul pe garantie!!!
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Știi ca e poezie.. sau mai corect.. gargară.. înarmează-te cu răbdare. Du-te peste ei iar.. și spune-le că informația asta o verifici direct pe support la Samsung.
Sau mai corect.. încearcă o modalitate de comunicare scrisă.. ca sa poți face și printscreen sau forward. Să vezi, in scris au tupeul să susțină inepția asta?
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
gabiratcu
Apprentice
Opțiuni
Am trimis deja la Samsung. Mi se pare ca vor sa ia bani si de la mine si de la Samsung.
Androidus
Voyager
Opțiuni
Trimite și la ANPC sa vezi ce "cocosi" mai sunt după. Mama lor...
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Poti pune o fotografie cu "urmele"?
0 Aprecieri
gabiratcu
Apprentice
Opțiuni
Are o zgirietura pe ecran dar nu afecteaza displayul si una pe rama de la camera.IMG-20220920-WA0004_1000009655_1663656161.jpgIMG-20220920-WA0003_1000009652_1663656160.jpgIMG-20220920-WA0000_1000009641_1663656158.jpgIMG-20220920-WA0002_1000009649_1663656159.jpg
0 Aprecieri
gabiratcu
Apprentice
Opțiuni
Nu am vazut nicaieri in conditiile acordare a garantiei ca daca e zgariat telefonul din cauza utilizarii normale sa nu se acorde garantia. Nu toata lumea lucreaza la birou. Eu sunt electromecanic si mai bag o cheie un surub in buzunar si asta este se mai zgarie. Eu nu am reclamat decat lipsa semnalului gsm .
0 Aprecieri
Ioan1980
First Poster
Opțiuni
Cum pot rezolva asta? Pen-ul este problema? Sau se poate calibra ?Screenshot_20221014-085736_Samsung Members.jpg
0 Aprecieri
Oana
First Poster
Opțiuni

Salut! Am dat un search pe google ptr un forum cu problema "semnal Samsung Note 20" și am dat de tine. Vad ca este din anul 2022. Ai aflat cauza semnalului? Eu îl am de 3 ani și nu am avut nici o problemă pana acum 2 luni. Prin febroarie-martie l-am scăpat și am schimbat display-ul. Nu am avut probleme cu el pana acum 2 luni. Nu mai am semnal mai deloc.Am schimbat cartela, am fost la un service și a dat reset la absolut tot ce se putea..degeaba.. Care o fi cauza?

0 Aprecieri
gabiratcu
Apprentice
Opțiuni
Când am schimbat display-ul m au întrebat la service de ce îl schimb ca semnalul merge. Am rămas paf. Cred ca nu făcea contact o mufa ceva. L am schimbat și aia a fost! A mers avion pana l am spart iar acum 1 luna. Și mi am luat S23 ultra .🤣🤣
0 Aprecieri
RobyASD
First Poster
Opțiuni
Buna, note 20 ultra, tot din cauza la un update, sa dus semnalul...😠😠😠😠😠
0 Aprecieri