Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme Note 9

(Subiect creat la: 24-04-2024 09:25 AM)
315 Vizualizări
danyzahapschi
Explorer
Opțiuni
Îl am de 9 luni si bateria sa deteriorat foarte repede, dupa 1 ora de jucat deja am 45% În rest este foarte bun.
9 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Presupun ca l-ai luat second hand.

E momentul sa te gandesti la inlocuirea bateriei intr-un centru autorizat.

https://esdrom.ro/estimare-cost/

ElfStone_0-1713940834993.png

danyzahapschi
Explorer
Opțiuni
Salut a fost nou in cutie ,dar eu am fost de vina ca nu l-am lasat sa se incarce cum trebuie si l-am incarcat cu toate cacaturile de incarcatoare m-am gandit sa imi iau altul si pe asta sa il vând
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Pai nou dar a el e din 2018, bateria fiind mai veche deja.
Plus folosirea ta probabil s-a deteriorat mai repede. Dacă ai garanție poți apela la asta.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Dar bateria tot de atunci rămâne fabricată din păcate... posibil doar dacă e cu 2 ani mai nou decât lansarea sa fie una mai noua, dacă nu ce au avut în stoc.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Depinde și ce anume joci.
Pe S23ultra daca joc warzone se duce bateria văzând cu ochii.
Mai mult că sigur că este bateria deteriorată dar și ce faci/joci poate influența.
danyzahapschi
Explorer
Opțiuni
Car parking
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu cunosc , dar totuși e un telefon de vreo 5 ani daca nu mă înșel , e normal că bateria sa fie degradată .
Urmează sfatul lui @ElfStone
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
1. Ti-as recomanda sa folosești doar un încărcător original , iar bateria sigur trebuie schimbata.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă Daniel,
Dă-mi voie să-ți urez BINE AI VENIT!
Despre telefonul (Galaxy Note 9), pe care îl deții de nouă luni pot să-ți spun următoarele: fiul meu are un Note 8 (din 2017) și încă îl folosește. E foarte mulțumit de el. I-a schimbat însă bateria originală într-un centru autorizat de Samsung...
Vezi că, în comunitate (Samsung Members, România) sunt multe postări despre baterie, încărcare și autonomie.
Cele mai bune sunt ale lui @AlphaBlue și @ElfStone.
Îți recomand să-i adaugi în lista de utilizatori pe care-i urmărești și să citești interviurile lor.