Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme android 13

(Subiect creat la: 22-11-2022 01:02 PM)
273 Vizualizări
sile10
Pathfinder
Opțiuni
De la o vreme  îmi tot face figuri android îmi zice ca nu răspunde și ca să aștept după câteva secunde își revine ...... a mai pățit cineva?  Ce pot sa fac? 
6 Răspunsuri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Încearcă Galaxy App Booster și un restart apoi vezi dacă se mai blochează
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ce anume nu răspunde? În ce context? Oferă nişte detalii ca să poți primi soluții corecte.
0 Aprecieri
sile10
Pathfinder
Opțiuni
Când fac orice pe el îmi zice ui nu răspunde
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pe unii îi ajută asta.
https://eu.community.samsung.com/t5/aplica%C8%9Bii-%C8%99i-servicii/cum-s%C4%83-%C8%99tergi-parti%C8...

Pe alții îi ajută resetarea generală cum ți-a scris şi @ElfStone. Eu ți-aş recomanda să faci backup şi sincronizare cu atenție (poți utiliza SmartSwitch PC) eventual tot ce ține de foto/video salvezi pe Laptop sau PC într-un folder să ştii că ai o rezervă în plus şi nu pierzi ceva. Contacte, istoric mesaje, documente, setări, aplicații ,notițe şi alte elemente importante poți salva în Samsung Cloud. Mai "greu" este backup-ul în sine de teama de a nu pierde ceva decât resetarea, însă dacă eşti atent şi faci totul corect inclusiv la nivel de conturi Samsung, Google( să ştii exact ID-ul şi parolele) ai un refresh al sistemului care este binevenit. Dacă reinstalezi aplicațiile curat, de la 0 şi nu o faci din backup este şi mai bine. Pe cele care nu le utilizezi poate că nici nu merită să le reinstalezi. Mare atenție la teme, la anumite aplicații care pot genera probleme şi la anumite setări care dacă sunt preluate din vechiul sistem ar putea interfera. Android 13 are setări şi funcții pe care Android 12 nu le are şi dacă au rămas resturi din vechiul sistem pe care Android 13 le-ar putea utiliza pot să apară probleme. Fă o reinstalare cât mai curată pe cât posibil pentru că atunci când le amesteci, resetarea devine inutilă.
Nu te grăbi!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca continua asa, recomandarea mea este sa ii dai o resetare generala. Stiu ca e bataie de cap, dar sigur ajuta.

GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Încearcă un wipe cache partition eventual poate te ajută.
0 Aprecieri