Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Une UI 5

(Subiect creat la: 11-05-2023 04:27 PM)
426 Vizualizări
andrei777ibrt
Journeyman
Opțiuni
Ce bine era dacă se adăuga și pe galaxy note 10+ 5G one ui 5 și Android 13,bine ca baga pe note 10 lițe,gen logica samsung 😂😂
15 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu e nimic in neregula cu logica Samsung.. a fost lansat in alta perioada si de asta beneficiaza de actualizare. 

I0nut
Voyager
Opțiuni
Au scos încărcătorul din pachet pentru că " deoarece Samsung dorește să minimizeze impactul produselor sale asupra mediului înconjurător." Dar ei scot telefoane pe banda rulantă, tot felul de modele... Si încărcătorul oricum il iei separat, care e logica?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Logica este că, multi au deja încărcătoare și nu e nevoie sa cumpere altul (eu folosesc încărcător wireless pe care l-am primit cu Note9, spre exemplu).
I0nut
Voyager
Opțiuni
Si eu ce as putea face cu încărcătorul de la s10+? Ca nu e suficient de puternic pe cum este asta de s23u. Ar putea folosi alt tip de plastic , gen reciclabil la încărcătoarele din cutie si sa nu îl scoată, la fel si castile, ar putea oferi o pereche editie mai "ieftina" dar sa fie acolo in pachet.. înțeleg ce vrei sa spui dar eu nu sunt de acord cu această acțiune, raman pe ideea ca ai nevoie de încărcător,casti, si o husa de spate din silicon, si o folie de plastic pe ecran, asta pana ajungi sa cumperi tu ceva mai bun. Ar fi putut sa faca programul "lasi la magazin un încărcător si cablu de date samsung si primești unul nou dedicat pentru telefonul tau"
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cumperi unul de calitate și îl poți utiliza câțiva ani buni, fara probleme.
I0nut
Voyager
Opțiuni
De ce sa il cumpar cand as putea sa il primesc in cutie? Am dat 150 lei in plus pe langa aia 6000 lei pe s23u fara încărcător...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu-l cumpăra atunci 🙂
Nu sunt de acord cu politica, dar nu mă deranjează.
Am încărcător wireless pe care îl folosesc 90% de timp și pe lângă acela am achiziționat unul de 45w care o să mă țină 10 ani și care e folosit doar in caz de urgențe.
Fiecare cum consideră... Dar sa te superi pe o companie de genul celor de la Samsung sau Apple că au luat anumite decizii nu are absolut nici un rost și nici nu ajuta cu absolut nimic... Ție îți strici buna dispoziție până la urmă.
I0nut
Voyager
Opțiuni
Nu cred ca trebuie sa intereseze pe Samsung sau alta companie ce cac eu cu încărcătorul, atâta timp cat eu cumpar un telefon , vreau sa am in pachet si încărcătorul. La căști e discutabil, desi la modele mai entry ar putea sa lase mufa jack si casti in cutie. Ma rog, fiecare cu opiniile sale 🫤
0 Aprecieri
I0nut
Voyager
Opțiuni
Am cateva încărcătoare cei drept mai slabe gen 1A dar nu asa multe si da, le am intro cutie cu alte cabluri de date, unele le am puse de ex la ceas(care funcționează pe cablu usb) altul la un mousepad , mai am unul care l-am lus la umidificatir. Tableta de Lenovo nu pot sa o incarc decât cu încărcătorul ei original, pur si simplu nu incarca daca nu e încărcătorul ei. Daca un prieten sau membru al familiei are nevoie de încărcător, am de unde sa ii dau. Vorba aia "e bine sa fie acolo" , as vrea sa am un incarcator la birou si unul la pat sa nu il tot mut, ca la pc nu se incarca asa repede.
0 Aprecieri
andrei777ibrt
Journeyman
Opțiuni
Si în câte 5 ore e full ? :))
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Prea puțin contează, îl las la încărcat peste noapte 🙂
Cred că în jur de 3 ore durează încărcarea.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
👍
0 Aprecieri
I0nut
Voyager
Opțiuni
Ce spui tu are logică. Dar tot mi se pare trist ca nu au facut o exceptie , sa fie toata seria s10 incorporata in acest update.... (Am avut s10+ si cred ca suporta si acest update)
0 Aprecieri
I0nut
Voyager
Opțiuni
Faza cu s10 lite ma iritat si pe mine, din pacate asta este situația si nu avem ce face. Dar e frustrant sa vezi ca un s10 lite are update si s10 sau s20 nu au...
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Nu contează ca este lite sau simplu . Contează anul în care telefonul a apărut.
0 Aprecieri