Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme Android 12

(Subiect creat la: 26-01-2022 10:15 AM)
320 Vizualizări
Mircione
Explorer
Opțiuni
În cazul meu, Note10+ cu Android 12 de curând, au apărut probleme cu permisiile pt. aplicațiile nefolosite.

Telefonul a decis să facă remove la permisiile WhatsApp deși este utilizat zilnic. Practic s-a contrazis pe sine ca enunț al regulii.

Bănuiesc că este Android 12 specific.

Mulțumesc.
10 Răspunsuri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Și eu am 2 buguri da nu cu aplicații cu efecte galbene când ies și când vreau sa pun amprenta se facă un mic efect cu ecran mic cu culoarea gri:)
0 Aprecieri
Mircione
Explorer
Opțiuni
Sunt destul de multe, am putea lista o pagină întreagă. Asta cu permisiile mi se pare însă gravă.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
am înțeles:)
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Asta cu permisiunile vine direct de la Google / Android, din ce stiu. Nu cred ca e customizata specific pentru One UI 4.

Ai verificat in setari sa vezi ce optiuni ai? Cred ca poti configura aplicatiile la care sa nu faca "revoke"la permisiuni. O sa caut si eu putin mai incolo (nu-s sigur daca e optiunea prezenta sau nu).

0 Aprecieri
Mircione
Explorer
Opțiuni
Am zis Android 12 deci Google, efectul e însă pe Samsung.

Da, de configurat pot, una câte una ceea ce e cam anevoios, problema semnalată este însă faptul că OS-ul a decis să anuleze permisiunile pt. o aplicație utilizată zilnic, așadar una care nu intra sub incidența regulii de securitate "if you don't use it, you lose it"😉
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

O poti raporta ca si bug. Nu am patit asta pe Flip 3 sau sotia pe S21, cu Android12.

0 Aprecieri
Mircione
Explorer
Opțiuni
În limita timpului disponibil, te pot ruga să îmi spui cum fac asta exact? Mulțumesc.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

O poti face din aplicatia Samsung members. Mergi in partea de jos la "Get help" si faci scroll in jos pana la partea de "Send feedback".

0 Aprecieri
Mircione
Explorer
Opțiuni
Ask questions, corect?Screenshot_20220126-125322_Samsung Members_68068_1643194402.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Incearca Error reports. Daca nu, merge si ask questions.