Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problemă Gpay

(Subiect creat la: 14-04-2022 05:45 PM)
225 Vizualizări
FLORU
Voyager
Opțiuni
După update-ul pe Aprilie instalat azi am o problemă cu Gpay. Nu mai funcționează 😥
Aceași problemă am avut-o și după update-ul din Februarie dar în urma dialogului avut cu cei de la Google am reușit să rezolv problema, astăzi am incercat din nou dar degeaba. Mai e cineva afectat?
6 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Exact aceeasi problema ca si in Februarie sau alta? Daca da, probabil va trebui sa contactezi Google din nou..

FLORU
Voyager
Opțiuni
Exact aceași problemă ca și în Februarie,sunt în contact cu Google de ieri dimineață, până acum nicio rezolvare.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Nu am avut niciodată probleme cu aplicația GPay, am un Note10. Ai putea sa reinstalezi aplicația, poate se rezolva așa, iar dacă nu, să îi contactezi din nou pe cei de la Google.
FLORU
Voyager
Opțiuni
Am dezinstalat și instalat și degeaba,sunt în contact cu Google de ieri dimineață, până acum nu am reușit să rezolv nimic.
FLORU
Voyager
Opțiuni
M-au rezolvat cei de la Google 😒Screenshot_20220416-132032_Gmail.jpg
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
În captura de ecran atașată, cei de la Google îți recomandă să contactezi producătorul telefonului...
Am câteva întrebări legate de postarea ta Florian:
1) Ce model de telefon Samsung ai?
2) De unde l-ai achiziționat?
3) Ai sunat la (centrul de relații cu clienții) Samsung, după cum ți-au recomand cei de la (...) Google?
😉
0 Aprecieri