Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 20 - e normal ca bateria să țină max 9 ore?

(Subiect creat la: 30-03-2021 01:25 PM)
401 Vizualizări
mrAnghel
Pioneer
Opțiuni

Este normal la 2 luni dupa achizitionarea telefonului sa te tina bateria cateva ore max 9.

In conditiile in care am facut toate optimizarile la max location off etc!
Un amic are telefon identic si ii arata full charge aproximativ 21h mie 13h.

image

0 Aprecieri
12 Răspunsuri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Dacă l-ai butonat intens așa îți va arăta. Dacă îl încarci și îl folosești puțin va scrie altceva.
El îți arată acolo o durată în funcție de cum îl folosești. Estimează că dacă îl folosești ca în zilele precedente, atât te va tine bateria, aproximativ.
Dacă îl vei folosi moderat, se vor modifica valorile.
Etc...
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Şi eşti convins că doar faptul că are acelaşi model de smartphone este suficient pentru a compara drain-ul bateriei?
Oare ceea ce este instalat sau anumite setări/restricții care pot să difere nu contează?
Dacă apeşi pe acel grafic vei găsi nişte detalii referitoare la perioadele active şi cele de rulare în background ale aplicațiilor.
Poate te ajută acele detalii să "descoperi" anumite lucruri.
Şi să ajustezi brightness-ul la o valoare decentă pentru că şi display-ul consumă!

Îți mai spun un "secret".
Acel grafic în format portrait pare puțin "înfricoşător" dar dacă întorci smartphone-ul în modul landscape îl vei percepe uşor altfel.
Din ceea ce văd acolo ai o activitate constantă care îți consumă.
Mai verifică eventual când ai timp cu prietenul tău ce diferă ca aplicații şi setări,la tine şi la el.
Poate te ajută şi asta.
Ar fi şi setarea pe care ți-o las în ataşament.
Plus bateria pe adaptive.
🤝

1Screenshot_20210330-181743_Device care_12113.jpg

2Screenshot_20210330-182008_Device care_12115.jpg

mrAnghel
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc băieții. Totuși mi se pare mare diferența?! Aveam optimizat totul la maxim. Am urmarit toate tutorialele vis-a-vis de baterie. Omul avea telefonul si basic fara nicio optimizare.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Te cred.
Eu spre exemplu îl pun la încărcat cam pe la 25%-30%.
Cu încărcător de 25W original.
Contează foarte mult şi la ce stress îl supui şi localizarea dacă este activă,consumă.
Poți apela la suportul tehnic direct de aici din aplicație( Chat/Remote...casca mica cu microfon,în partea de jos a paginii personale)
Sau dacă eşti în garanție,baterie nouă--- service ESD)
https://esdservice.ro/
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Cum am zis, depinde și ce face fiecare cu el.
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Trebuie să vezi la Battery Usage ce sot ai și ce îți descarcă bateria, dacă știi că te joci, faci poze, share mult, stai mult pe net, YouTube, nu ai de ce să te plangi Eu de exemplu o rup cu Facebook, Slotomania și candy crush, am 6 conturi, trebuie conectare-deconectare și la Facebook și la slotomania și cu un sot de 2 ore l-am adus la 66%.
Am uitat de mess de la Facebook, ăl mai mare halitor de baterii, nu îl mai folosesc de când aveam S3.Si Facebook la fel, dar imi trebuie la slotomania acum, am alternativă, Friendly dar nu o pot folosi pentru slotomania.
Exemple sunt multe, o oră de net afară în soare face cât 2-3 în casă pe adaptive brightness, etc....
Uite, astea 3 mi-au halit mie bateria azi.

Screenshot_20210330-204049_Device care.jpg

0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Mai este și Smart Things, alt halitor de baterie dacă cumva l-ai legat la tv sau să controlezi alte chestii inteligente din casă.
Dacă nu faci nimic din toate cele enumerate mai sus, încearcă câteva zile o folosire light, doar pe post de telefon dacă este posibil și vezi dacă se îmbunătățește durata bateriei, dacă nu, la garanție, la doctor.
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Dacă ai primit update major (ai trecut la android superior) și nu l-ai resetat la fabrică după aceea, s-ar putea și aceasta să fie o cauză.
0 Aprecieri
mrAnghel
Pioneer
Opțiuni
Stau sa fac experimente pe timpul/banii mei?
In UAE voiau sa mi-o schimbe le loc la Samsung store dar n-am avut eu vreme de așteptat.
O sa merg unde mi-a recomandat partenerul , mai sus.
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Îmi pare rău că îți spun asta, urât răspuns, atunci nu văd rostul topicului și consider că mi-am pierdut timpul(cum ai zis) încercând să te ajut.
O zi bună.
0 Aprecieri
mrAnghel
Pioneer
Opțiuni
Nu înțelege gresit, la banii pe care i-am dat/dăm nu ar trebui sa existe astfel de topicuri.
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Așa este, scuze că am înțeles greșit. Dar nu scapi de asa ceva, mai ales pe dispozitive scumpe, display mare, fhd+, 120hz parcă procesor puternic, la acestea vei găsi aceste topicuri mai des, din păcate.
0 Aprecieri