Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 10 Plus - probleme zgomot camera

(Subiect creat la: 16-08-2021 11:20 PM)
336 Vizualizări
CatalinFaraon
Journeyman
Opțiuni

De câteva zile atunci cand intru în camera principala(note10+) sau pe snap, telefonul are un mic bâzâit și se simte o vibrație în mana, nu e normal, n am pățit pana acum asa ceva... și la senzorul de amprenta poate fi sonorul și pe 0 și dacă sunt atent când îl deblochez, se aude un mic sunet, dar aproape insesizabil.

5 Răspunsuri
Cristiann
Voyager
Opțiuni
Ceva de genul am pățit pe vremea când aveam un S6 Edge. L-am trimis la service, iar aceștia au schimbat modulul de cameră. După service a dispărut zgomotul.
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Se aude camera, este normal , la note 20 ultra și s21 ultra și mai tare se aude. Deci este normal, cel cu comentariul de sus vb aiurea . Este normal sa se audă deci stai fără griji . Zi faina
0 Aprecieri
CatalinFaraon
Journeyman
Opțiuni
pai da frate dar și când intru în snapchat tot asa face, nici nu trb sa intru în camera sa fac poza din snapchat, doar când apas tremura telefonul nitel
0 Aprecieri
Cristiann
Voyager
Opțiuni
Nu vorbesc aiurea.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Eu zic să mergi cu telefonul la un service autorizat Samsung, mai ales dacă nu ai observat acest comportament până acum.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri