Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Note 10+ czy Note 20 ?

(Temat utworzony: 03-12-2020 04:29 PM)
525 Wyświetlenia
Maxim10
Pioneer
Opcje
Który jest lepszy Waszym zdaniem ?
0 Like
11 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Maxim10 najlepszym rozwiązaniem będzie udanie się do sklepu i osobiste sprawdzenie/porównanie obu urządzeń. Niestety, nie potrafimy zgadnąć jakie są twoje oczekiwania. 🙁

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Maxim10
Pioneer
Opcje
Obydwa mają porównywalną cenę, chodzi o parametry techniczne i udaną konstrukcję np. n20 podobno się grzeje .... aktualnie wszędzie zalega n20 a n10 + nie ma, więc nie można porównać a sprzedawcy wciskają to co mają 😊
0 Like
welkinson
Student
Opcje
Ja mam Note20 od 2 tygodni i nie zauważyłam, żeby się grzał. Wszystko z nim w porządku i polecam ten telefon, ale to mój pierwszy Samsung ogólnie, więc nie mam porównania 😉
0 Like
Maxim10
Pioneer
Opcje
Znalazłem odpowiedź: Note 20 Ultra
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Koniecznie daj znać po czasie jak się sprawuje Twój telefon i czy jesteś zadowolony z podjętej decyzji.

0 Like
Maxim10
Pioneer
Opcje
Mogę już podzielić się swoją opinią na temat Note 20 Ultra. Jak wcześniej pisałem faworytem był Note 10 + i dalej tak uważam. Różnice są niewielkie i nie we wszystkim, na pewno nie są warte różnicy w cenie w sieciówkach. Co jest na plus w Note 20 U ? świetna wydajność, ekran, płynność w działaniu. Wbrew czytanym opiniom nie grzeje się ale nie używam smartfona do oglądania filmów i intensywnych gier. Co na minus ? koszmarnie wystający panel z obiektywami którego nie wyrówna żadne etui 😳, garb zostaje. Robienie zdjęć nieco skomplikowane i ostrość ustawia się długo. Bateria trzyma krótko, zdecydowanie krócej niż w Note 9 którego używałem, ładowanie raz dziennie przy oszczędnym używaniu to norma. I jeszcze jedno, Samsung dołączył do grona producentów pełnych frazesów o ochronie środowiska ale działających wręcz przeciwnie. Nie włączy się szybkie ładowanie bez oryginalnego (dziadowskiego i krótkiego) kabelka firmy Samsung 🤑. Do tej pory używałem dłuższego Aukey bez porównania lepszego i w Note 9 spokojnie szybkie ładowanie chodziło, teraz nie. Dlaczego kupiłem Note 20 Ultra ? bo Note 10 + jest trudno dostępny i wzw. z tym ceny są wysokie a Note 20 U jest pełno i ceny spadają. Zapłaciłem ok. 400 - 500 PLN więcej niż za 10 + i to jest prawdziwa różnica. Mam pytanie do Samsunga, dlaczego tutaj nie działają ustawienia klawiatury Samsung ??? i po kropce nie ma dużej litery chociaż mam to zaznaczone ?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za opinię. Odnośnie etui to nawet Samsung ma w swojej ofercie etui, które "wyrównuje" wspomniany przez Ciebie garb. Musisz lepiej poszukać 😉 Jeżeli masz dodatkowe pytania lub chcesz o coś zapytać to warto założyć nowy wątek, w którym będziemy dyskutować na temat konkretnego zagadnienia lub problemu.

0 Like
Maxim10
Pioneer
Opcje
Mam etui Samsunga i nie wyrównuje garbu bo jest pogrubione w tym miejscu, po położeniu na biurku buja się wyraźnie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jaki posiadasz model etui? Garb powinny wyrównać takie etui jak Clear View Cover, LED View Cover oraz Protective Standing Cover. Inni producenci również posiadają "wyrównujące" etui w swojej ofercie.

0 Like