Bună dimineața tuturor! Haideți să centralizăm aici toate mesajele și întrebările voastre despre campania Samsung, devine puțin haotic... Vizualizare anunț
Custom List Message Item |
---|
Bună dimineața tuturor! Haideți să centralizăm aici toate mesajele și întrebările voastre despre campania Samsung, devine puțin haotic... Vizualizare anunț |
dece seria Note 20 nu primeste Android 14 si 15 dar S21 primeste. S21 trebuie lasat la Android 14. sau Samsung sa dea Android 15 si la seria Galaxy... Vizualizare anunț @Whisler2028 de unde ai dedus tu că seria S21 este o serie nedorită? 😂 Vizualizare anunț |
Noua bombă pentru colectie Vizualizare anunț telefonul a fost lansat cu baterie de 3500mah, deci are o durata de viata mai lunga decat Note 8 si ... Vizualizare anunț |
Salutare De ce nu mai functioneaza sa salvez adresa de e-mail a unui expeditor la contactul sau pe care deja il am in tel?Tin lung pe adresa... Vizualizare anunț |
Bună tututor. Caut o aplicație de înregistrat apeluri pentru un Samsung galaxy note 20 ultra 5G. Am avut call... Vizualizare anunț |
Pentru ce i nostalgici 🤗 ... Vizualizare anunț |
Se poate sa inlatur serviciul Samsung Free cu o alternativa? Stiu ca Google Stiri era o optiune doar ca daca o instalez nu merge sa o selectez Vizualizare anunț Am inteles, stiu ca aveam o varianta de google discover pe dispozitive mai vechi (S5/S6) si nu intel... Vizualizare anunț |
Stie cineva la ce versiune de android trebuie sa revin ca sa am semnal si in interior pe un note 10 plus? Vizualizare anunț Pfff....ideea era alta..am incercat sa gasesc o solutie pt ca e "trist" ca un tf cu asa specificatii... Vizualizare anunț |
As vrea sa stiu cati ani mai primeste note 20 ultra suport software si de ce nu primeste android 14.Telefonul este foarte capabil ca sa suporte... Vizualizare anunț pentru ca Samsung face decizi proaste. trebuiau sa suporte seria pentru 5 ani pentru ca si acuma rec... Vizualizare anunț |
Buna ziua! Avand in vederea ca dispozitivele Samsung Galaxy Note 10+ sunt foarte bune, dovada fiind si pretul de achizitie din 2019,... Vizualizare anunț eu am platit 4000 de lei pe unul in 2020 si inca il am, este pe Android 11 Vizualizare anunț |
S25 ultra va fii mai rotund la margini (nu foarte pătrățos) ,mai ingust și mai ușor în greutate! Acestea sunt doar niște "vorbe" pe care... Vizualizare anunț |
|
Recent,după ce mi am stricat s21+,am trecut prevenitv la un Motorola iar acum la note 20,și pozele care erau salvate în google drive și asa și... Vizualizare anunț Galeria nu conține poze. Este doar o aplicație care le afișează. Ea are acces la spațiul local și On... Vizualizare anunț |
De ce note 10+ nu mai primește actualizări? Vizualizare anunț |
Mi-as dori sa-mi schimb telefonul curand datorita performantei si actualizarilor(motiv principal) Am vazut pe un site ca xiaomi redmi k70... Vizualizare anunț Ca sa pot sa raspund iar , am note-ul recent in sensul ca l-am primit si a avut probleme cu bateria ... Vizualizare anunț |
Aparent dupa 3 zile de utilizare am primit notificare ca bateria are performanta scazuta,Bateria fiind schimbata la Samsung ... Vizualizare anunț |
Am schimbat bateria recent la reprezentanta si in samsung members apare ca calitatea e slaba la baterie Vizualizare anunț |
Vă salut colegi. De ceva timp am observat că numai am funcția de 'Apel Wi-Fi' pe telefonul meu. Am... Vizualizare anunț |
Salut,am un samsung note 10+ cam de 2-3 ani de pe flip si am primit azi o notificare ca e bateria deterioarata si ca ar trebui sa o schimb. ... Vizualizare anunț Le și poți explica ca nu poți ajunge în timpul sapt și îl poți trimite prin curier. Doar ca nu mai ș... Vizualizare anunț |
Ce sfaturi puteți să îmi dați privind încărcarea dispozitivului,pentru prelungirea bateriei? Model:SM-N975U1 ... Vizualizare anunț Vezi ca AI-ul cam încurcă durata de viață a bateriei (până ce este degradată) cu autonomia ei (între... Vizualizare anunț |
După cum spune și titlul, mi s-a dezlipit butonul parțial, as putea să îl lipesc sau ceva? El este funcțional 100%. Vizualizare anunț Bună, Ai încercat sa îl reintroduci în locașul lui? Unele nu sunt lipite ci întra în locaș făcând un... Vizualizare anunț |
Utilizator | Număr |
---|---|
19 | |
9 | |
8 |