Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Actualizare android

(Subiect creat la: 31-10-2024 09:06 PM)
614 Vizualizări
eduard10
Explorer
Opțiuni
De ce note 10+ nu mai primește actualizări?
1 Soluţie
Soluţie
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Note 10+ a apărut în 2019, în același an cu S10+, nu mai primește nicio actualizare de anul trecut. Ambele au avut 4 ani de actualizări, Android 12 fiind ultimul update major pentru seriile S și Note din 2019.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

10 Răspunsuri
Soluţie
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Note 10+ a apărut în 2019, în același an cu S10+, nu mai primește nicio actualizare de anul trecut. Ambele au avut 4 ani de actualizări, Android 12 fiind ultimul update major pentru seriile S și Note din 2019.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
O politică Samsung de neînțeles...S10-le inca este peste multe telefoane din clasa A ,apărute recent.
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Da S10+ încă se mișcă foarte bine, iar pe partea foto încă e foarte ok, mie îmi place.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Adevărat ! Și mie foarte mult...eu am S10
adryan80
Troubleshooter
Opțiuni
Poate Samsung dorește actualizări si la telefoanele mai vechi,dar cerințele Google pentru android...sunt mai mari.
Nu putem da vina numai pe Samsung.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Da ... aveți dreptate
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Nu cred că ar avea cum să facă actualizări de Android la telefoanele mai vechi din cauza că au procesoare din acel an în care s-au lansat. Cum ar fi, de exemplu, să dea o actualizare Android recentă pe un S8 sau S9? S-ar mișca ca melcul, poate chiar mai încet. Dacă era așa, toate companiile scoteau câte un singur telefon, se chinuiau să-i pună un procesor super potent și ce mai e necesar și actualizau telefonul pe viață. Așa nu mai era nici o rivalitate între companii și nu mai erau nici atâtea branduri de telefoane. Deci, în mare parte, asta e: nu ai cum să ai Android recent pe telefoanele mai vechi din cauza componentelor de sub capotă. Un telefon e bun și rapid la vremea lui.

Acum o să-mi săriți în cap de ce seria S24 primește actualizări de Android și cele vechi nu. Seria 24 și, în special, S24 Ultra are un procesor puternic și are suficientă putere pentru a ajuta sistemul să ruleze fluid pentru multe generații de acum încolo, pe când cele vechi nu au puterea necesară pentru a rula un Android de generații noi. Nu sunt eu cel mai în măsură și nici nu sunt IT-ist, dar cât de cât știu și eu câte ceva.
adryan80
Troubleshooter
Opțiuni
Am un Samsung S9 Plus (2018, 6 GB, 128 GB memorie). Ultima actualizare oficială a fost Android 10, anumite aplicații nu mai funcționau pe android 10
În acest context, mă întreb cum este posibil ca un sistem de operare Android 14 custom să funcționeze foarte bine pe telefonul meu. Acest lucru înseamnă că telefonul meu are capacitatea hardware necesară pentru a rula un sistem de operare mai recent, nu-i așa?20241101_120338_1000002908_1730455419.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu este vorba de performanțele hardware ci de software-ul procesoarelor (drivere și nu numai). Pentru fiecare versiune nouă de Android ar trebui făcute drivere noi pentru fiecare procesor. Producătorii de procesoare oferă suport un timp limitat după care producătorii de telefoane ar trebui să plătească în plus pentru fiecare actualizare. Pentru a limita aceste costuri Google a introdus GRF (Google Requirements Freeze) prin care oferă posibilitatea ca același software să fie folosit în mai multe versiuni de Android. Până acum erau 3 și acum au urcat la 7.

adryan80
Troubleshooter
Opțiuni
Ceva bun de la Google, mulțumesc!