Nu cred că ar avea cum să facă actualizări de Android la telefoanele mai vechi din cauza că au procesoare din acel an în care s-au lansat. Cum ar fi, de exemplu, să dea o actualizare Android recentă pe un S8 sau S9? S-ar mișca ca melcul, poate chiar mai încet. Dacă era așa, toate companiile scoteau câte un singur telefon, se chinuiau să-i pună un procesor super potent și ce mai e necesar și actualizau telefonul pe viață. Așa nu mai era nici o rivalitate între companii și nu mai erau nici atâtea branduri de telefoane. Deci, în mare parte, asta e: nu ai cum să ai Android recent pe telefoanele mai vechi din cauza componentelor de sub capotă. Un telefon e bun și rapid la vremea lui.
Acum o să-mi săriți în cap de ce seria S24 primește actualizări de Android și cele vechi nu. Seria 24 și, în special, S24 Ultra are un procesor puternic și are suficientă putere pentru a ajuta sistemul să ruleze fluid pentru multe generații de acum încolo, pe când cele vechi nu au puterea necesară pentru a rula un Android de generații noi. Nu sunt eu cel mai în măsură și nici nu sunt IT-ist, dar cât de cât știu și eu câte ceva.