Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DEX

(Temat utworzony: 21-02-2021 08:05 PM)
227 Wyświetlenia
grokasia13
Explorer
Opcje
Dzień dobry chciałabym zapytać dlaczego moja aplikacja DEX nie widzi mojego nowego telewizora telewizora Q80T?
grokasia13
Explorer
Opcje
Dzięki później spróbuję.
0 Like
grokasia13
Explorer
Opcje
super połączyłam. Bardzo Ci dziękuję. Teraz zadam następne pytanie na forum tylko nie wiem czy pod smartfon, tablet czy telewizor. Może mi podpowiesz. W aplikacji smart things jest możliwość odbierania obrazu z komorki, dźwięku z telewizora i na telewizor. Nigdzie nie widzę funkcji przerzucenia obrazu i dźwięku z telewizora na tablet lub na smartfon. Taka opcja była na pewno bo u corki tak robiłysmy i wychodziłyśmy do ogrodu oglądając na tab telewizję. Jakieś sugestie?🙃🙂
Timek
Pioneer
Opcje
W SmartThings musisz przejść do trybu pilota do telewizora, tam naciskasz na trzy kropki w prawym górnym rogu i wybierasz interesującą Cię opcje.
0 Like
grokasia13
Explorer
Opcje
Ale właśnie tam mi się ta opcja nie pokazuje, dżwię z telewizora na table czy smartfon tak i odwrotnie, obraz z telefonu czy tabletu też można i widać tę opcję, nie ma opcji obraz na smartfon lub tablet.
0 Like
grokasia13
Explorer
Opcje
Dziękuję.
0 Like
Timek
Pioneer
Opcje
Może to pomoże.
https://youtu.be/VHzpnv8ET94
grokasia13
Explorer
Opcje
Tak fajnie pokazane połączenie sprzęu ale szukam rozwiązania odwrotnego obraz z telewizji na tablet czy smartfon.
0 Like
Timek
Pioneer
Opcje
Dziwne.. U mnie na jednym i na drugim telefonie działa..

Screenshot_20210221-200501_SmartThings.jpg

0 Like
grokasia13
Explorer
Opcje
A u mnie tak wygląda i na tablecie i na telefonie😭

Screenshot_20210221-200953_SmartThings.jpg

0 Like