Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Baterie N 10+?

(Subiect creat la: 28-09-2021 08:46 AM)
377 Vizualizări
ตísհմ
Apprentice
Opțiuni
Salut. Cineva care stie. De unde pot cumpara o baterie noua pentru N 10+?
6 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
ตísհմ
Apprentice
Opțiuni
Multumesc.👍
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

De la un service autorizat. Nu cumperi doar bateria, trebuie cineva sa ti-o si monteze si pentru a fi sigur ca se monteaza cum trebuie si se pastreaza protectia la lichide, ar trebui sa faci operatia in service autorizat.

Mergi intr-un service oarecare si intreaba-i daca iti dau garantie la lucrare si garanteaza ca nu va intra lichid in interior si vezi ce raspuns primesti...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ตísհմ
Apprentice
Opțiuni
Super. Asta e raspunsul nr 2, care nu l-as fi vrut a fi nr 1. Eu vreau sa port bateria in buzunar, just in case. Eu nu am intrebat de service autorizat...nu s-anteles intrebarea?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu nu s-a inteles pentru ca nu ai fost prea specific. Cauta pe Google atunci de unde sa o iei si tine-o in buzunar. De pe Amazon, eBay sau Alibaba

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ตísհմ
Apprentice
Opțiuni
No vezi? Acuma vi de-acasa. Eu am spus de cumparat...nu cine sa o schimbe...labele jos de pe telefonul meu oricare repair shop ar fi el. Cele bune.
0 Aprecieri