in data 06-11-2020 08:51 PM - data ultima modifica 09-11-2020 10:47 AM autore EmilianN
- Contrassegnare come Nuovo
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
- Segnalare contenuto inappropriato
m
in data 06-11-2020 08:55 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Va rog toti cei care au aceasta problema cu telefonul lor samsung sa semneze o petitie pentru a se retrage aceste dispozitive care nu pot fi folosite in timp ploios, cu ceata sau cu umiditate in atmosfera. Telefonul neputând fi incarcat deoarece senzorul detecteaza apa in portul de incarcare chiar daca telefonul nu a avut nici un contact cu apa.
Nu aruncati banii pe noile dispozitive SAMSUNG care costa o caruta de bani si cand e umiditate in atmosfera nu puteti incarca telefonul.
Telefoane cu design frumos dar de o calitate tot mai proasta
in data 06-11-2020 09:03 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Please all those who have this problem with their samsung phone to sign a petition to withdraw these devices that cannot be used in rainy, foggy or humid weather. The phone cannot be charged because the sensor detects water in the charging port even if the phone has not had any contact with water.
Do not throw money on the new SAMSUNG devices that cost a cartload of money and when there is humidity in the atmosphere you cannot charge the phone.
Phones with beautiful design but of poorer quality.
Thank you SAMSUNG for your "great" job!!!
Please if someone here has the same problem please confirm.
Please confirm even if the consultant instructs you to purchase a wireless charger or take it to a service center.
Who needs a new phone to be opened for service.?
In case to buy a new phone SAMSUNG recomands you to buy a second hand one. Is the same thing!!!!
Why to throw money on a new phone if SAMSUNG RECOMANDS you to go to service. A new phone needs to be new. No?
in data 06-11-2020 09:07 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Sa stii ca esti pe zona de forum in limba Romana. Daca vrei sa postezi in Engleza pentru vorbitorii de limba Engleza trebuie sa o faci pe zona de forum in limba respectiva, altfel aici doar noi romanii o vom vedea.
in data 06-11-2020 09:00 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Am avut ultimele 3 note-uri , inclusiv Note 10 si nu am avut problema asta niciodata. Nici pe aici nu au mai fost postari legate de aceasta problema... cred ca e o problema izolata si nu e prezenta la toate dispozitivele.
Cred ca esti putin cam dur cand spui ca au o calitate tot mai proasta 🙂
Ai aceasta problema de fiecare data cand ploua / e ceata, etc, sau asta e prima oara cand se intampla?
in data 06-11-2020 09:43 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
in data 29-06-2021 05:39 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Pe garantie?? Sau cat a costat? Ms
in data 06-11-2020 10:19 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
in data 06-11-2020 10:27 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
in data 06-11-2020 10:33 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Dezamăgit total de acest dispozitiv. Pe cat de frumos este si pe cat de performant pe atat de greu de incarcat. Inca un defect pe care am omis sa il scriu este word. Cand doresc sa trimit un fisier in format pdf iese afara din aplicatie.
in data 06-11-2020 10:35 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Asa cred si eu. Eu nu am ieșit in ploaie cu el. Pur si simplu daca e ploaie si creste umiditatea POC. NU MAI POT INCARCA. Detecteaza umiditate in portul de uncarre usb
in data 07-11-2020 10:14 AM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Am lăsat telefonul 3 zile în orez. Nu este vorba de apa in Port. Nu se poate utiliza din cauza umidității din atmosfera
in data 08-11-2020 01:16 AM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
in data 11-11-2020 11:16 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Am avut aceeasi problema cu ultimele 2 telefoane (s8, note9), iar recent mi-a aparut din nou eroarea pe note10+. Mi se conectau si deconectau castile si am verificat portul ca sa vad daca este cumva umed. Faza este ca incarcatorul functiona si m-am gandit ca este problema de la casti. Urmatoarea zi a aparut si mesajul cu pricina "Check charger/Usb port". Mi s-a spus la service ca este o problema de software de la Samsung si ca de la s8 incoace majoritatea utilizatorilor s-au confruntat cu eroarea aceasta. Tot raul spre bine.Sper sa se remedieze problema si sper sa aveti asigurare...ca umiditatea costa in jur de 50€.😶
in data 14-12-2020 08:52 PM - data ultima modifica 14-12-2020 10:46 PM autore EmilianN
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Bună.
Am probleme și eu cu un Samsung Note 10 pe care l-am achiziționat de pe eMag nou.
Îmi indică umiditate în portul usb...asta după ce l-am dus la un service autorizat să-mi schimbe portul pentru că cei de acolo știau modelul acesta de Samsung are probleme cu senzorul de umiditate și m-a costat 220 de lei schimbarea piesei.
Menționez că telefonul meu nu a fost atins de apă...
Este a 2 a oară când am probleme cu senzorul de umiditate la același telefon...
Să fie o coincidență??
Vă rog,pe cei de la Samsung,dacă sunteți o companie serioasă să retrageți modelele acestea de pe piață pentru că am plătit o grămadă de bani pe un astfel de telefon și ar fi frumos să ni le schimbați.
Aștept să fiu contactat de către responsabilii pe aceste probleme de la Samsung.
in data 14-12-2020 09:25 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
De ce ai platit daca telefonul e inca in garantie?
Unde l-ai trimis in Service?
@EmilianN , poate il poti ajuta + GDPR 😛
in data 14-12-2020 10:36 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Salut @DorinHus
Te rog să-mi trimiți un mesaj privat care să conțină informații cu privire la comanda ta, IMEI telefon și dată achiziție. Voi verifica împreună cu colegii mei comanda ta, pentru a putea stabili cum te putem ajuta.
O seară bună!
NU UITA!
Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
in data 29-06-2021 05:41 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
Buna ziua. Cat este garantia pentru astfel de defectiuni?? Ms
in data 10-07-2021 08:05 AM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
in data 03-08-2021 11:52 PM
- Preferito
- Iscriversi
- Disattiva notifiche
- Iscriversi a feed RSS
- Evidenziare
- Stampare
***** câte vad eu pe aici, problema cu senzorul de umiditate nu este una singulară.
Am și eu o mica dezamăgire vis-a-vis de Note 10 plus, când l-am luat, după o săptămână ecranul mi s-a dezlipit în colț, acum probleme cu senzorul de umiditate cu toate ca nu a făcut ,,cunoștință,, cu apa ...
Prima data l-am reparat pe garanție, acum probabil va fi înlocuit portul C deoarece îmi inta în acea alerta de umiditate și nu-l mai pot încărca decât wireless...deși chiar și asa bateria mai mult de jumătate de zi nu mai ține chiar dacă este utilizat în același ritm de utilizare.