Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria

(Temat utworzony: 25-01-2023 06:54 AM)
224 Wyświetlenia
Mir73
Apprentice
Opcje
Cześć, chciałbym zapytać jakie macie doświadczenia z wymiana baterii w Galaxy Note 9 Telefon mam 2 lata i czas pracy na baterii wyraźnie spadł do 1 dnia przy nawet mało intensywnym użytkowaniu. Przeszedłem w zwiazku z tym na średnie oszczędzanie energii. Dodam, że diagnostyka pokazuje, że bateria jest OK.
19 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Wymiana baterii to koszt ok 230zl Bez specjalnych narzędzi proszę nie podejmować się wymiany, ponieważ może Pan w łatwy sposób uszkodzić plecki a dodatkowo urwać taśmę od czytnika linii papilarnych, która jest bardzo krótka, a sam czytnik jest przymocowany do plecków. Bateria do Note9 wygląda tak.Screenshot_20230125_065636_Chrome.jpg
HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Dzień dobry. Chciałbym się uprzejmie zapytać państwa ile trzeba zapłacić w autoryzowanym salonie Samsung za wymianę baterii w modelu Galaxy Note 9 oraz przedniej szybki wyświetlacz prawdopodobnie jest cały. Z góry dziękuję za informację i odpowiedzi. 
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Bateria z portem ładowania to 370.
Ile kosztuje wymiana wyświetlacza to nie wiem.
Selixo
Hotshot
Opcje
Nieopłacalna sprawa z wymianą wyświetlacza.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_Technik_  orientujesz się jakie ceny?

Selixo
Hotshot
Opcje
Za cenę naprawy Twojego kupisz używany wraz z wymianą baterii i jeszcze zostanie. Screenshot_20231106_171151_Chrome.jpg
HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Dziękuję wszystkim za informację oraz odpowiedzi, mojemu koledze na wyjeździe służbowym zepsuł się wspomniany Galaxy Note, przekazałem mu od państwa sugestie i jak wróci uda się do Serwisu Samsung i tam zdecyduje czy go naprawić, jeszcze raz dziękuję za pomoc.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Koszt wyświetlacza w Note9 w zależności od koloru od 970zł do 1070zł w tym modelu wymienia się cały moduł. Co do baterii to koszt ok 230zł.
HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Dziękuję za odpowiedź bo sprawa wygląda następująco tak, mojemu koledze na wyjeździe służbowym wypadł z rąk wspomniany Note9 i nie chce się włączyć ani ładować przy okazji spytałem się o przedni wyświetlacz bo już wcześniej miał szkło trochę popękane ale działał długi czas no prawie rok. I on myśli że bateria mu padła i dlatego chciałem się dowiedzieć się w jego imieniu o przybliżony kosztorys.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli nie chce się ładować, to bardziej skupiłbym się na module ładowania. Proszę bardzo. Pozdrawiam.