Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Am primit castile gresite?

(Subiect creat la: 04-10-2020 03:09 AM)
687 Vizualizări
Dkh
Journeyman
Opțiuni
Am facut precomanda la Note simplu si conform campaniei trebuia sa primesc modelul vechi de casti. In schimb am primit boabele de fasole. What's up?
0 Aprecieri
14 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Interesant. Eu tot Buds + trebuia să primesc. Mi-a ajuns coletul dar nu știu ce am primit pentru că nu sunt in zona. Sunt curios daca am primit + sau live :smiling-face:
Dkh
Journeyman
Opțiuni
Lasa un comment cand descoperi. Chiar sunt curios care e faza. Sincer, as fi preferat plusurile.
0 Aprecieri
As168
Helping Hand
Opțiuni

Dkh, daca preferi plusurile, iti cumpar eu o pereche de plusuri. Imi dai boabele de fasole?

0 Aprecieri
kuper
First Poster
Opțiuni
cam in cat timp v-au ajuns castile ***** plasarea comenzii?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Este vorba de castile primite la promotie. Pe 25 Septembrie am plasat comanda si pe 02.10 au ajuns.

0 Aprecieri
Dkh
Journeyman
Opțiuni
pe 2 au ajuns si la mine.
0 Aprecieri
kuper
First Poster
Opțiuni
eu am pus comanda in 26.10 si nu au ajuns ....
0 Aprecieri
Dkh
Journeyman
Opțiuni
poate 26.09 maine poimaine probabil ajunge si la tine. nu livreaza in weekend. eu am pus pe 25.
0 Aprecieri
Motanu
Pioneer
Opțiuni
Super tare ! eu cu Note 20 ultra 500gb activat pe 19 august nu am primit căștile.
Comanda mea pe site la Samsung este în "comanda în curs de procesare"
Comanda am făcut-o pe 25/09
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu cred ca s-au livrat in ordinea activarii telefonului. Poate daca s-a tinut cont de vreo ordine e ordinea inscrierii in promotie in Samsung Members

0 Aprecieri
Motanu
Pioneer
Opțiuni
comanda am făcut-o pe 25/09
0 Aprecieri
Dkh
Journeyman
Opțiuni
Nu inteleg o chestie. Va grabiti undeva? Muriti daca mai asteptati cateva zile? Sunt multe de livrat. In regulament scrie ca livrarea ar fi trebuit sa inceapa de azi. E un bonus ca au inceput de saptamana trecuta.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Dkh !

Te-ai lămurit, până la urmă, care a fost motivul?

Dacă nu, te rog să-mi trimiți un mesaj privat cu datele de identificare și numărul comenzii, ca să pot verifica cu colegii mei din Samsung ce s-a întâmplat.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Dkh
Journeyman
Opțiuni
Salut. Nu m-am lamurit dar nici nu mai conteaza. Le-am facut cadou.
0 Aprecieri