Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy Flip - AOD

(Temat utworzony: 11-09-2021 07:50 PM)
545 Wyświetlenia
2nec
Navigator
Opcje

Cześć, mam pytanie dotyczące Always On Display, mianowicie czy ktoś wie czy istnieje możliwość ustawienia osobno AOD zawsze dla małego wyświetlacza a całkowicie wyłączyć na dużym? Bo z tego co widzę to ustawienie np AOD po dotyku dotyczy obydwu wyświetlaczy. Dzięki 

10 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wygląda na to, że taka możliwość nie jest dostępna w ustawieniach telefonu. Zachęcam do zgłoszenia sugestii do firmy Samsung.

Wskazówka - zgłaszanie sugestii do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...

2nec
Navigator
Opcje
Dzięki pozdrawiam
0 Like
uciekam
Pioneer
Opcje
Dzień dobry, 
pierdoła taka, ale mnie męczy i znaleźć nie mogę - czy na okładce w trybie AOD jest szansa na zdjęcie, motyw, coś innego niż sam zegar, muzyka i powiadomienia? Pobrane motywy z AOD wyświetlają się tylko na rozłożonym telefonie, trochę bez sensu. 
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@uciekam, Na ten moment nie da się ustawić zdjęcia w trybie AoD na ekranie okładki.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Głównym ekranem w Z Flip 5 jest ekran wewnętrzne i on po rozlozeniu działa jak kazdy inny telefon. Na ekranie zewnetrzym nie da się zrobić wszystkich funkcji, bo jest tylko ekranem dodatkowym.
uciekam
Pioneer
Opcje
Nie pytam o to, który ekran jest główny, ani o wszystkie możliwe funkcje
Tak jak Good Lock ogarnia działanie większości aplikacji na okładce, dzięki czemu w ogóle składany telefon ma sens, tak uważam, że edytowalne AoD również miałoby większy sens na okładce, niż na ekranie wewnętrznym - nieużywany flip jednak częściej jest zamknięty, niż otwarty.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jaki sens było by kupować składany telefon jak wszystko mielibyśmy na ekranie zewnetrzym. Może Pan oczywiście zgłosić taką sugestie nie wykluczone że w najbliższych aktualizacja pojawi się taka opcja.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@uciekam, Z pewnością w przyszłości pojawi się więcej możliwości personalizacji ekranu okładki.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@uciekam  napisał(a):
Dzień dobry, 
pierdoła taka, ale mnie męczy i znaleźć nie mogę - czy na okładce w trybie AOD jest szansa na zdjęcie, motyw, coś innego niż sam zegar, muzyka i powiadomienia? Pobrane motywy z AOD wyświetlają się tylko na rozłożonym telefonie, trochę bez sensu. 

Pobierz aplikację ClockFace z pakietu Good Lock. Ostatnio pojawiła się jej aktualizacja, która dodała obsługę ekranu okładki Z Flip5. Możesz za jej pomocą ustawić osobny styl AoD dla ekranu okładki oraz stworzyć własny styl z wybranym przez Ciebie zdjęciem.

Screenshot_20230825_212231_ClockFace.jpgScreenshot_20230825_212257_ClockFace.jpg