Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zła jakość zdjęć z lampą błyskowa A52 5G

(Temat utworzony: 01-01-2022 11:45 AM)
2015 Wyświetlenia
Dorotka84
Pioneer
Opcje
Witam przy robieniu zdjęć z lampą błyskowa zdjęcia wychodzą z lewej strony białe jakby całe doświetlone. Znajomi którzy mają dokładnie ten sam model telefonu robili takie same zdjęcia i wyszły super kolor pełny czyste .
0 Like
46 Odpowiedzi
Dorotka84
Pioneer
Opcje
Zdjęcie wieczorem z lampą 20220101_011312_5881_1640995993.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Witam
Ogólnie i osobę lampą błyskową mogą wyjść trochę gorsze niż bez lampy Dlatego warto Jeżeli to tylko możliwe unikać korzystanie z lampy błyskowej.
Natomiast co do niepożądanego efektu podczas robienia zdjęcia może to być związane z tym że mamy zabrudzony obiektyw lub ewentualną folię na obiektywach aparatu, Proszę sprawdzić czy ma Pani coś takiego naklejonego?

Dorotka84
Pioneer
Opcje
Witam nie nic takiego nie mam już sprawdzałam etui również ściągnięte . Obiektyw czysty . Zdjęcie znajomego dokładnie takie samo wyszło super pełne kolorów i bez białej poświaty
0 Like
Dorotka84
Pioneer
Opcje
Nie wiem czy jedyna opcja nie jest serwis ? Gdzie w okolicach Tychów jest najbliższy serwis . Katowice?
0 Like
kolo35
Navigator
Opcje
Jesli nie ma foli i obiektywy są czyste nie powinno mieć to miejsca coś jest nie tak ,jak sam nie wiesz co może być przyczyną warto zajrzeć do jakiegoś serwisu i spytać bo tu często wprowadzić mogą cie w błąd nie które wpisy.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Dorotka84 Wszystkie zdjęcia z lampą tak wyglądają? Podaj jeszcze model telefonu.

0 Like
jaro5
Pathfinder
Opcje
To tak wygląda jak byłoby naklejone szkło na obiektyw ale jak mówisz że nic nie masz to dziwne o aż tak źle nie powinny wyjść
0 Like
Dorotka84
Pioneer
Opcje
Tak wszystkie zdjęcia z lampą . A 52 5g
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Dorotka84 Spróbuj wykonać Wipe Cache Partition, ten zabieg nie usuwa danych z telefonu.

[Poradnik] - Wipe Cache Partition
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...

[Poradnik] [Android 11 One UI 3] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try...