Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zła jakość zdjęć z lampą błyskowa A52 5G

(Temat utworzony: 01-01-2022 11:45 AM)
2017 Wyświetlenia
Dorotka84
Pioneer
Opcje
Witam przy robieniu zdjęć z lampą błyskowa zdjęcia wychodzą z lewej strony białe jakby całe doświetlone. Znajomi którzy mają dokładnie ten sam model telefonu robili takie same zdjęcia i wyszły super kolor pełny czyste .
0 Like
Dorotka84
Pioneer
Opcje
Jest to bezpieczne? Na pewno dane zostaną oraz zdjęcie itd
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak, zabieg Wipe Cache Partition jest bezpieczny, nie usuwa on danych.

sometimes
Helping Hand
Opcje
Jak jest taki problem z lampą błyskowa to lepiej użyć trybu nocnego w aparacie, a lampę błyskowa wylaczyc. Ewentualnie zdjecia można trochę poprawić w jakimś programie do zdjęćpoprawkaa_12327_1641123352.jpg
0 Like
Dorotka84
Pioneer
Opcje
Tak rozumie tylko ten tryb nocny w tym telefonie szału nie robi w porównaniu z moim wcześniejszym Huawei mate 20 pro tam to był tryb nocny ! Tutaj ani tryb nocny ani nieszczęsna lampa to porażka
Dorotka84
Pioneer
Opcje
Tak nic nie ma telefon mam od lipca nowe oczywiście i dzieją się z nim cuda kolor zdjęć słabe kiepskie nawet . Wszystko szare jak z starych telefonów. Nawet zdjęcia w dzień . Mam drugi telefon Huawei mate 20 pro i zdjęcia o niebo lepsze a telefon już ponad 2 lata
0 Like
Dorotka84
Pioneer
Opcje
Zdjęcie z lampą porażka totalna 20220110_184152_6176_1641836513.jpg
0 Like
Dorotka84
Pioneer
Opcje
Wipe cache zrobione i zdjęcia takie same jak by za bardzo je doświetlało 20220111_164253_6222_1641915774.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Dorotka84, w takim razie, jeśli na aparacie nie masz naklejonej folii ochronnej, to możesz jeszcze wyczyścić dane aplikacji Aparat, zrobić hard reset urządzenia i oddać telefon do autoryzowanego serwisu na sprawdzenie: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/ 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Dorotka84
Pioneer
Opcje
Wszystko wykonane i zdjęcia słabej jakości z lampą to już totalna porażka
0 Like
Dorotka84
Pioneer
Opcje
Zostaje jedynie serwis nie spodziewałam się takiej jakoś zdjęć w telefonie za taką kwotę
0 Like