Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zbita szybka albo ekran

(Temat utworzony: 05-11-2022 04:14 PM)
348 Wyświetlenia
Nicool2809
Student
Opcje
Witam mam pytanie ile kosztuje wymiana samej szybki a ile cały ekran w Telefonie Samsung Galaxy A03?
0 Like
12 Odpowiedzi
MisiekTJ
First Poster
Opcje
Proponuję szkło firmy 3mk na wyświetlacz i koszty z dostawą nie przekroczą ok. 100 zł oraz etui. Lepiej i taniej zabezpieczać niż leczyć. Robię tak od wielu lat i nie mam problemu z wyświetlaczem. Serdecznie polecam mój sprawdzony sposób
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Nicool2809 Nie da się wymienić samej szybki, trzeba będzie wymienić cały wyświetlacz. Wymiana wyświetlacza w tym modelu wynosi w okolicy 320 zł.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Kacper2 @Nicool2809 Witam. Samsung od pewnego czasu wprowadził w serwisach usługę wymiany samej szyby. Nie we wszystkich modelach co prawda, ale w większości jest taka możliwość.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_Technik_  O a to ciekawe, pierwsze słyszę.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@PrzemekM Samsung wprowadził taką opcję przy swoich wybranych modelach dokładnie we flagowcach, żeby można zbic trochę koszty naprawy.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_Technik_  Czyli przy S22 ultra jest taka opcji

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dokładnie tu masz nawet koszt naprawy do tego modelu. Można to zrobić przez stronę Samsunga po wpisaniu modelu wyskoczy nam czy telefon obejmuje naprawę wyswietlacza czy tylko jego wymiane. Tak jak wspomniał @Kacper2 W A03 koszt naprawy jest w granicach 320zl więc tylko wymiana wchodzi w grę.Screenshot_20221105-220121_Chrome.jpg
Truskaweczka25
First Poster
Opcje

Witam 

Mam samsunga A54 który mi spadł na kamienie nie bardzo się orientuje czy to wyświetlacz czy może ochrona na tel 

Nadmienię ze sama nie nakładałam żadnej ochrony na wyświetlacz zastanawiam się czy był w oryginale i czy to może samo szkło pękło 

Jak mam to sprawdzić 

0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Telefon nie ma fabrycznie żadnej ochrony. To niestety znaczy, że pękło szkło chroniące ekran - cały wyświetlacz do wymiany.