Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z kartą SD

(Temat utworzony: 17-07-2021 03:32 PM)
826 Wyświetlenia
Jahuu
Apprentice
Opcje
Witam,

po aktualizacji Galaxy A52 przestał widzieć kartę SD. Karta jest sprawna, po przeliczeniu do mojej starej Motoroli Z Play, telefon widzi ją bez problemu. Znalazłem post z lutego i radę, żeby zrobić wipe cache partition, ale operacja nie przyniosła efektu.
16 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Jahuu 

Skopiuj dane z kardy SD na inne urządzenia, następnie sformatuj kartę SD, potem przywróć dane na kartę SD i włóż ponownie do telefonu. 

Matis09
Apprentice
Opcje
Mój znajomy miał ten problem. Ostatnia aktualizacja naprawiła ten błąd
Jahuu
Apprentice
Opcje
Tak zamierzam zrobić, akurat jestem poza domem, ale jak wrócę, to skopiuje pliki na komputerze i spróbuję sformatować kartę w telefonie.
Jahuu
Apprentice
Opcje
A u mnie ten błąd właśnie po ostatniej aktualizacji się pojawił he he he, suma działających kart musi się zgadzać 🤣
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na początku proszę sformatować kartę na komputerze
TheDusk
Journeyman
Opcje
Okej, jak nie mam wejścia na adapter karty to będę potrzebował czytnika? Te urządzenie z wygladu podobne do pendriva.
I jeszcze jedno, po włożeniu do czytnika komputer sam zacznie jakieś działania (jak można to tak nazwać) związane z kartą czy potrzebna będzie aplikacja do tego typu rzeczy?
0 Like
Wilu
Helping Hand
Opcje
Troche dziwna sprawa, jak ja wkladalem karty pamieci do tel to zawsze tel je widział, nie trzeba było kombinowania z komputerem, komputer powinien karte wykryć automatycznie, zresztą telefon też 🤣, jak nie masz wejscia na karte to potrzebny czytnik kart, i chyba jakiś lepszy bo karta o dużej pojemności :).
Wilu
Helping Hand
Opcje
A wkładasz ją jam masz tel wyłączony?
Wilu
Helping Hand
Opcje
I gdzie karte kupiłeś? Bo jest dużo kart ppdrobionych i przez neta można sie nadziać 😁