Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Za każdym razem, gdy telefon się ładuje mam zbędne powiadomienie o baterii

(Temat utworzony: 02-04-2023 10:46 AM)
1428 Wyświetlenia
Agabiblia
Pioneer
Opcje

co 1% baterii mam bezużyteczne powiadomienie o baterii. Da się to jakoś naprawic bo ja wolałabym by telefon powiadamiał o naładowaniu do 100% a nie nowe powiadomienie co 1%. I jak nie otrzymywać powiadomień że nowy sms od niektórych użytkowników bo codziennie mam powiadomienie od operatora kiedy zapłacić abonament, wykonałam już działanie które kazał mi zrobic operator by nie otrzymywac takich sms i nadal otrzymuję. I nie chcę powiadomień z aplikacji ustawienia, np. ciągle mam expand notification i o aktualizacji telefonu (ja nie chcę aktualizowac w obawie o spowolnienie systemu wynikające z pożeraniem pamięci) w android 12 tego problemu nie było

13 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Agabiblia, czy przywracałaś ustawienia fabryczne, tak jak kilka razy Ci zalecano?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

ZibiM
Apprentice
Opcje
Mam a52s i również czasem podczas ładowania powyżej 60% smartfon wydaje dźwięk i pokazuje animacje ładowania.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@ZibiM Może być tak, że czasem Ci się po prostu rozłącza telefon od ładowania, albo masz coś włączone w procedurach, aby dawać informacje o naładowaniu:

Ustawienia > Tryby i Procedury > Procedury.

Tam znajdziesz listę procedur, które mogą być aktywne na Twoim urządzeniu. Sprawdź co robią - możliwe, że jedna z nich wysyła dźwięk.

ZibiM
Apprentice
Opcje
Ok. Dzięki znalazłem tam ustawieni info o pełnym naładowaniu baterii ale było wyłączone na wszelki wypadek usunołem to.
0 Like