Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy a50 nie reaguje na przyciski

(Temat utworzony: 09-06-2022 09:05 AM)
401 Wyświetlenia
_TymsoN_
First Poster
Opcje

Witam 

Miał ktoś może ten sam problem co ja? Mianowicie telefon rozładował się do 0% i po podpięciu do ładowarki normalnie się podświetlił ,zaczął pokazywać stan baterii(Zostawiłem go na ok.3 godziny i po podłączeniu kabla pokazuje 100%), ale nie reagował na przyciski boczne.  Przez co nie da się go uruchomić. Próbowałem już kombinacji klawiszy, innej ładowarki itd. lecz nadal nic. Da się jeszcze coś z nim zrobić czy raczej już umarł?

0 Like
4 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@_TymsoN Witam. Podłącz telefon pod ladowarke wciśnij wszystkie przyciski naraz i trzymaj aż się telefon powinien uruchomić.
tadamski02
Pioneer
Opcje
Czy miał może ktoś problem taki, że jeśli dłużej przyciśniemy przycisk zasilania to on nie reaguje? Od czasu do czasu w a34 mi się zdarza takie coś przytrafia 
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@tadamski02 Możliwe, że przycisk Ci się zacina, albo nie wciskasz wystarczająco stanowczo. Może być oczywiście jakiś błąd ustawień, to wtedy możesz zastosować czyszczenie partycji cache:

https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

Może to być też uszkodzenie mechaniczne, ale to musiałby zweryfikować sam serwis.

0 Like
tadamski02
Pioneer
Opcje
Jest wciskany wystarczająco mocno, działa spowrotem po ponownym włączeniu telefonu
0 Like