Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Umiditate port USB

(Subiect creat la: 04-03-2024 06:09 PM)
2252 Vizualizări
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Salutare! Soția unui prieten are un Samsung galaxy A52s și se confrunta de o perioada destul de mare cu problema senzorului de umiditate care ii cauzează neplăceri zilnic pentru ca nu-l poate conecta la încărcător. Telefonul e luat de la Orange! Ce credeți că are? 
12 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Telefonul a luat contact cu ceva lichide?
Citește aici: https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/my-device-displays-a-water-drop-icon-and-will-not-...
Poți să-i spui pașii din link.
Mai poate sa verifice și portul USB al telefonului să vadă dacă nu cumva sunt scame sau ceva mizerie acolo.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
I-am trimis și i-am spus
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Revino cu un feedback dacă a rezolvat sau nu.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Daaa
Vlad1981
Legend
Opțiuni
A resetat telefonul aseară! A fost și la Orange cu el spunandu-i cel de acolo ca dacă vrea îl poate trimite în service 😁 😁 eu cred ca umiditatea e mare la ei în casă, stau în Satu Mare nu departe de râul Someș!
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Mersi de feedback. Să sperăm că după resetare nu mai face așa. 😁
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Și eu sper la fel😁😁
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Nu este diferit. Mergi la settings > Apps, selectezi sa afișeze aplicațiile de sistem și apoi cauți USBSettings. Ar trebui sa găsești și tu opțiunea.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu acolo trebuie sa dai.. vezi captura de ecran.1709571799387.jpg1709571799405.jpg
Deea31
Pathfinder
Opțiuni
Și eu am avut aceeași problema aproape o zi . Am urmat cam toți pașii pe care i-am găsit , am mai dat cu feonul pe aer rece de câteva ori și după ceva timp și-a revenit . Nu am avut contact cu niciun lichid , l-a apucat dintr-o dată
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Eu la un S23 Ultra, am făcut tot ce scrie și se zice, nu a mers.
Am rezolvat așa: am intrat aici, samsung members, la diagnosticare, testare incărcare usb, avertizări de umiditate de vreo 3 ori, cam atâtea ori am încercat, am ieșit și a dispărut picătura.
gioni666
Hotshot
Opțiuni
După ce s-a încărcat iar a apărut picătura, m-a sunat.
Să văd dacă se remediază iar la fel când se descarcă.
0 Aprecieri