Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problemă încărcător?

(Subiect creat la: 08-12-2024 09:22 AM)
358 Vizualizări
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Salutare! După cum știți, detin un Samsung Galaxy A52s la care am observat de câteva zile că atunci când il pun la încărcat cu încărcătorul de 25w ba arată că incarcă la 25, ba la 15w. Am intors mufa si am vazut ca merge după care după un minut arăta că timpul de încărcare e mai mare. Alaltăieri l-am pus la încărcat si nu arăta nimic, ca si cum aș băga mufa fară încărcătorul in priză. Faza e că nu sunt probleme de genul ăsta cand folosesc încărcătorul de 15w.
Am dat clear cache la setings usb si la fel e! Când tot încercam să văd ce are am observat că apare o notificare pe ecran care avea semnul acela ca o furcă, care se tot schimba după ce am scos mufa, si scria mufă conectată, deconectată, ceva de genul ăsta! Să fie de la încărcătorul care il am deja de doi ani si vreo două luni?
31 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Cu alt cablu nu ai încercat? Nu mai ai niciun alt încărcător de 25W sa testezi sa vezi dacă problema este de la acel încărcător? Dacă cu cel de 15W nu ai probleme, atunci este posibil ca încărcatotul sa fie de vină.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Si eu asa mă gândesc, că încărcătorul e de vină! Incărcător am unul luat de la Temu care l-am folosit si merge bine. Pe încărcătorul acela am vazut prima data problema,, dupa care pe cel original! Ce mi se pare ciudat că uneori mi se pare că se incarcă prea repede când ajunge peste 90% cu cel de 25. Aseara având cel de 15w mi s-a parut că prea repede s-a încărcat de pe la 85% pana la 100%, asta in vreo 10 minute, de când nu m-am mai uitat. Încărcătorul de 15w l-am folosit cam sapte luni după care l-am cumpărat pe cel de 25 si l-am folosit iar dupa doi ani! O să iau altul..deci asta inseamnă că degeaba ai încărcător mai vechi că tot se usează după doi ani si trebuie altul!😁😁😁
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cel de pe Temu oricum nu prezintă garanție. Cel mai bine cumpăra altu și vezi dacă se mai comporta asa. Eventual, poți lua și un cablu nou. Așa poți sa vezi de unde vine problema. Sa ne ții la curent cu ce faci. 🙂
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nici nu-l mai folosesc pe ăla..o să iau altul original cu , cablu cu tot!
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, mai mult ca sigur încărcătorul este devina!
Pe emag le găsești la preturi ok..
Eu as merge pe cel nou, dar totuși ti am pus și varianta de la resigilate 1733645580438.jpg1733645580479.jpg
Vlad1981
Legend
Opțiuni
O sa iau altul!
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Vad că este la cat mobile..mai bine luam de la altex cand a fost oferta cu 62 la cel cu tot cu cablu 1733646879056_1733646879032_0.jpg1733646887703.jpg
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Este la 65 lei pe emag, dar parca nu este vândut de emag din păcate, bine..daca asta este o problemă pentru tine..
Pentru mine unul, nu este..
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu iau așa!
zerobarat
Journeyman
Opțiuni
Vezi ca nu corespunde cablu, ala e cablu de date când iți arată furca, pune un cablu de incarcare cu mufa usb C
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pai cablul de la încărcătorul original e
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă Vlad,
Citii, cu atenție, atât postarea despre (ne)cazul tău, cât și răspunsurile primite deja de la ceilalți membri ai comunității...
Nu pricepui care încărcător e original (produs de Samsung Electronics) și care-i (cumpărat de la) TEMU(ta "marcă" Made în PRC)?!
Îți atașez două capturi de ecran dintr-o aplicație folosită de electroniști (atât amatori, cât și profeșioniști), numită ElectroDoc (fostul Electrodroid). O poți descărca din Google Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=it.android.demi.elettronica
Îți recomand (achiziționarea) un(ui) încărcător (musAI să fie original!) de 25 W.
😉
1733647775186.jpgScreenshot_20241208_103705_Electrodoc_1000006170_1733647025.png
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Cel alb e cel original si cel negru de la Temu 1733648402768.jpg1733648402795.jpg
3Merlin
Legend
Opțiuni
(Re)Citește tutorialele din Biblioteca Tehnică a comunității, marca @AlphaBlue.
😉
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ce cablu ai folosit cu încărcătorul de la Temu? Tot pe cel original? Problema poate fi oriunde: încărcător, cablu, port USB, circuit de încărcare.
Dacă ai un PC/ laptop încearcă să faci un transfer între el și telefon, iar în timpul transferului ține telefonul în mână și mișcă-l puțin în diferite direcții. Transferul de date este foarte sensibil la orice contact imperfect și așa vezi dacă nu face contact bine cablul.

Cumpăra doar din magazine de încredere (parteneri Samsung), chiar dacă este puțin mai scump decât în altele. De cele mai multe ori prețurile mult mai mici ascund ceva.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Salut! Incarcatorul de la Temu e cu tot cu, cablu! Nu am pc si nici laptop ca ca testez, iar ambele mufe de la cel original cat si cel de la Temu stau fix in port . Cat mobile e partener?
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu cred că are nicio treabă cu Samsung (catmobile).
Eu am cumpărat doar de la eMAG și Altex și în ele am încredere.
Aici poți găsi magazine recomandate de Samsung:

https://www.samsung.com/ro/samsung-experience-store/locations/

Poți căuta și după denumire un magazin, nu doar după locație.
PS. Nu contează neapărat cât de fix simți tu cablul ci cât de bine fac contact toți pinii. Unele cabluri pot deforma pinii (chiar și câțiva microni) și nu se mai face bine contactul, chiar dacă pare fix cablul. În plus cu cât curentul este mai mare, cu atât este mai sensibil la orice imperfecțiune.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
O sa vad la altex cand o fi iar pe stoc, că e epuizat acum!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Este la flanco în Târnăveni
https://www.flanco.ro/incarcator-retea-fara-cablu-samsung-type-c-25w-super-fast-charging-alb.html

Și există din câte am văzut și varianta cu cablu.
1733652009159.jpg1733652009187.jpg
Vlad1981
Legend
Opțiuni
O sa ma uit cand ma duc in oraș că fac 15 minute poate cu bicicleta pana la magazin! Nu m-am gandit la Flanco😁😁