Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Tonuri de apel

(Subiect creat la: 25-09-2024 09:52 PM)
47 Vizualizări
Adi1Adrian
Pioneer
Opțiuni
Salutare, tuturor! Sunt proaspăt posesor de un smartphone Samsung din seria Galaxy, mai precis Galaxy A55, primul meu telefon marca Samsung, deoarece până acum nu am avut un astfel de telefon Samsung, vin de la alte branduri destul de cunoscute pe piața românească și nu numai, cum ar fi: Xioami, Huawei, Vivo și sunt nou pe această platformă, deoarece nu am utilizat până acum vreo astfel de platformă sau mai bine zis comunitate Samsung Members, iar acum sunt în căutarea unui ton de apel din cele oferite de Samsung, iar de acolo nu m-a convins niciunul, sincer, nu am avut un telefon Samsung și nu prea știu cum stă treaba cu tonurile sale pentru apeluri, aș avea nevoie să-mi spuneți voi ce ton de apel îmi recomandați din cele oferite de Samsung, nu aș vrea să optez pentru cele din Zedge sau pentru vreo altă aplicație asemănătoare, prefer mai bine să descarc melodia de pe YouTube prin copierea link-ului și lipirea lui pe un site ce descarcă melodii din clipuri video și de acolo îl pun cum vreau eu, așa făceam pe celelalte telefoane, dar acum pe Samsung nu aș mai vrea să fac asta, aș vrea să pun unul dintre cele oferite de acesta, din cele 4 categorii, deci orice sugestie ar fi binevenită, mulțumesc!
35 Răspunsuri
PACRi
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Faci un director "Ringtones". In el pui orice mp3 vrei. Si le rrgasesti in lista de la Settings -> Sound and vibration -> Ringtone
Mie nu-mi plac cele de la el 😞
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Adi1Adrian
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc pentru sugestie! Tocmai asta este și ideea să pun ca ton de apel din cele oferite de el. 😉
PACRi
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Asta am inteles. De asta am subliniat ca nu-mi plac. Am incercat de vreo 2 ori sa le dau o șansă. Am renunțat
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Adi1Adrian
Pioneer
Opțiuni
Înțeleg. Asta încerc și eu să fac, vreau să le dau o șansă... 😀
Vlad1981
GrandMaster
Opțiuni
Vezi dacă iti place ăsta! Mie imi place că se aude bine.1727290253688_1727290253674_0.jpg
Adi1Adrian
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc pentru sugestie! Cu siguranță îl am, am toate cele 4 categorii ce conțin tonuri de apel: Galaxy, Calm, Fun, Retro. Ce alte sugestii îmi mai recomanzi?
CatalinGules
Hotshot
Opțiuni
Unde întru sa găsesc cele 4 categorii
Adi1Adrian
Pioneer
Opțiuni
Intri la Setări -> Sunete și vibrații -> Ton de apel -> Galaxy/Calm/Fun/Retro (am observat că la unele modele de telefoane Samsung nu au cele 4 categorii, au doar una cu câteva tonuri de apel).
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Prefer să țin telefonul pe vibrații.
Adi1Adrian
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc pentru sugestie. Ar fi o alegere bună, dar mi-e teamă să nu rămân fără acel motoraș de vibrații, am mai pățit lucrul acesta cu un alt telefon tot Samsung și nu aș mai vrea să fac la fel și cu acesta... 😖
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Folosesc de ani buni și nu am avut probleme. La tine poate a fost alta cauza și nu neapărat ca ai folosit telefonul pe vibrații.
Adi1Adrian
Pioneer
Opțiuni
Posibil să fi fost alta cauza, nu zic nu. 🙆
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut si bine ai venit pe Samsung Members! Sunt sigur ca o sa iti placa aici! 🙂

Greu asta cu ringtone-urile. Treci prin toate si vezi care iti place.

Eu am ceas si tin telefonul pe vibratii de ani buni.. ca si ton am Imperial March (star wars).. dar nu prea il tin sa se si auda :-))

Adi1Adrian
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc pentru primire și pentru sugestie! 😀
Deci, să înțeleg că și tu ți telefonul pe vibrații?
Acel ton "Imperial March" îl ai setat pe telefon sau pe ambele?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Doar pe telefon... Și da doar pe vibrații.
Adi1Adrian
Pioneer
Opțiuni
Am înțeles. Mulțumesc pentru răspuns.
Adi1Adrian
Pioneer
Opțiuni
Ideea la mine ar fi să îl aud în momentul în care cineva mă sună. 😉
3Merlin
Maestro
Opțiuni
Crede-mă, Adrian, soneria pe care ți-o recomandai, o auzi și din copârșeu (coșciug, pe oltenește)!
😀
. . . - - - . . .
Oferă cât mai multe detalii relevante ...
Împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru problema ta.
Adi1Adrian
Pioneer
Opțiuni
Te cred, @3Merlin! 😀 Te trezești din somnul de apoi, te răscolești în mormânt când o auzi. 😉
Adi1Adrian
Pioneer
Opțiuni
Și "Space Bell" sunt cam asemănător, aș putea spune.