Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Camera foto

(Subiect creat la: 12-10-2024 10:10 PM)
168 Vizualizări
lexie28
Student
Opțiuni
Hello. Tocmai am achizitionat un samsung galaxy a35 si pozele mi se par neclare si cu tonuri de galben. Exista ceva setari pentru a iesi mai clare si culorile mai apropiate de realitate?de exemplu la față mi se pare neclara

image

3 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Lumina este slabă, timpul de expunere mai lung și atunci tot ce se mișcă este neclar, iar zgomotul de imagine este mare, camera nu ghicește întotdeauna culoarea luminii și atunci nici culorile nu sunt reale.
Singura "setare" este o lumină mai puternică.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă este lumina așa cum cred eu, da (aproximativ). Nici S-urile nu ghicesc întotdeauna lumina artificială și au de multe ori o tentă galbenă, iar cu mișcarea iese cam la fel. Depinde și ce timp de expunere alege camera, dar oricum în lumină slabă ce se mișcă fie iese neclar, fie iese cu zgomot mare. La dimensiunea pe care o au senzorii, singura modalitate prin care poate face poze în lumină slabă este să facă multe expuneri și apoi să le combine. Dar obiectele care se mișcă nu le mai poate combina și aici în acele zone este folosită informația dintr-o singură expunere.
Pentru bebeluși și copii mici eu am folosit un DSLR și 2 sau 3 blițuri îndreptate înspre pereți. Altfel nu ai cum să prinzi mișcarea lor la lumina becului.
lexie28
Student
Opțiuni
Daca le fac fac la distanta 0.5 dispare tenta de galben dar tot neclare sunt🙂. Multumesc