Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Telefonul meu nu are optiunea de inregistrare ecran!

(Subiect creat la: 04-09-2024 01:24 PM)
218 Vizualizări
MNGaming228
Journeyman
Opțiuni

Telefonul meu nu are inclusa optiunea de inregistrare a ecranului. Am contactat Samsung pentru asta si mi-au trimis un link pe care nu-l pot deschide!🤬🤬🤬

17 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, cum ți ai dat seama ca nu ai incorporata înregistrarea ecranului?
Trage în jos de toogle bar si vezi ca lângă butonul de on/off, ai un mic creion.
Apasa pe el, iar apoi apasa pe editare complet și vezi dacă ai acolo înregistrarea ecranului.
Dacă dorești, editează postarea și scrie în limba Romana pentru ca ești pe comunitatea din România.
MNGaming228
Journeyman
Opțiuni
Am,incercat exact asa cum ati spus,imi apare creionul dar nu este integistrarea ecranului
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ce link ai primit?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
MNGaming228
Journeyman
Opțiuni
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Glumești, pesemne. Ce legătură are comunitatea SAP cu problema ta?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
MNGaming228
Journeyman
Opțiuni
@EmilianN dacă nu poți ajuta, mergi cu calm la treburile tale
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Sunt deosebit de calm, dar linkul pe care l-ai lasat aici duce catre comunitatea SAP. Deci, încă o dată, ce legătură are cu subiectul acestui topic?

EmilianN_0-1725446589720.png

NU UITA!

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
În primul rând spune ce telefon ai. Nu toate au funcția "înregistrare ecran".

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@AlphaBlue , acest topic a fost publicat de pe un Galaxy S24 Ultra.

NU UITA!

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Despre ce telefon este vorba mai exact?
MNGaming228
Journeyman
Opțiuni
@EmiliaDuna Samsung Galaxy A15
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Daca nu mă înșel, telefonul tău vine cu One UI core, asta înseamnă că anumite funcții sunt limitate. De asta nu ai funcția respectivă. Nu ai ce face in cazul acesta.
MNGaming228
Journeyman
Opțiuni
@AlphaBlue eu am un telefon Samsung Galaxy A15
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă nu îți apare opțiunea înseamnă că telefonul nu suportă această funcție. Probabil procesorul este prea lent și prea puțină memorie pentru ea.
MNGaming228
Journeyman
Opțiuni
Vă mulţumesc pentru ajutor 😭
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Samsung Galaxy A15 nu suporta inregistrare ecran
0 Aprecieri
Danielioan
First Poster
Opțiuni

Din păcate au scoso  ,noi astea mai saraci nu prea o sa mai avem acces o sa-le scoata majoritatea doar cei bogati au priopitate acuma!!! Samsung you not respect poor 🤐🤐

0 Aprecieri