26-11-2021 07:22 AM – ostatnio edytowany 22-02-2023 10:33 AM przez OleksiiA
Witam mam problem z wifi w a52s po około dwóch godzinach korzystania z wifi internet zanika połączenie jest wszystkie kreski natomiast strony nie otwierają się , gdy wyłączę wi-fi i włączę je ponownie Internet bjest na kolejne dwie godziny, miał ktoś taki przypadek? pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
26-11-2021 10:55 AM
Spróbuj zresetować ustawienia sieciowe. Ścieżka: Ustawienia -> Zarządzanie ogólne -> Resetowanie -> Resetowanie ustawień sieciowych.
26-11-2021 10:55 AM
Spróbuj zresetować ustawienia sieciowe. Ścieżka: Ustawienia -> Zarządzanie ogólne -> Resetowanie -> Resetowanie ustawień sieciowych.
26-11-2021 11:44 AM
13-02-2022 02:25 PM
13-02-2022 02:48 PM
18-05-2022 08:48 PM
Kilka razy dziennie w pracy i w domu telefon gubi dostęp do internetu poprzez wifi. Jest połączony do sieci WIFI, ma adres IP ale netu brak. Jest komunikat przy sieci " połączono ale z brakiem dostępu do internetu ". To jest tragedia tak nie dopracowanego telefonu nigdy nie miałem. Wszystkie inne urządzenia w pracy lub w domu nigdy nie maja tego problemu w momencie gdy występuje ten problem na Samsungu A52s 5G, mój poprzedni telefon POCO nigdy nie miał problemów z połączeniem do tych samych sieci w pracy i w domu. Najgorzej jest w pracy jak przemieszczam się pomiędzy hotspotami z tym samym SSID. Telefon gubi net notorycznie mimo że jest połączony do wifi.
Sprawa druga PISZCZIE w specyfikacji swoich telefonów jakie standardy wifi spełnia i ILE MA ANTEN i czy obsługuje 1x1 lub 2x2 czy 3x3 bo w nie kupił bym tego badziewia gdybym wiedział, że telefon prawie za 2 tyś zł obsługuje w AC tylko 433Mbps a 130Mps w 2.4 Ghz.
18-05-2022 09:00 PM
18-05-2022 09:05 PM
robiłem nie pomaga, wyłączyłem też Losowy adres MAC, ustawiłem przy sieci Adres MAC telefonu. Telefon mam 20 dni i chętnie bym go wyrzucił przez okno tak mnie wkurza.
18-05-2022 09:10 PM
18-05-2022 09:24 PM
Nie robiłem, Proszę Pana za dużo mam potem ustawiania w aplikacji prywatnych i służbowych, bankowych etc. Z tego co czytam na tym forum wielu użytkowników serii galaxy A ma ten sam problem co ja, robili fabryczne etc i dalej im nie pomaga. Coś jest zrąbane w sofcie tego telefonu lub z jakimś modułem tej serii. Po 12 latach wróciłem do samsunga i popełniłem wielki błąd bo nie dopracowanych jest rownież wiele innych funkcji w tym telefonie np: sterowanie głośnością dzwonków, alarmów (budzika), aplikacji takich jak np. TikTok, tragiczny czytnik lini papilarnych, odciski palców poprawiałem już kilkakrotnie i nadal często nie odblokowuje telefonu, adaptacja jasności ekranu. Po prostu chińskie tańsze telefony wyprzedziły Samsunga o lata świetlne. I to tylko moje spostrzeżenia po 20 dniach użytkowania. Bardzo drażni mnie ten telefon .... Jak na razie broni się tylko aparatem bo zdjęcia robi ładne.