Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung A54 256gb przekazywanie połączenia

(Temat utworzony: 23-06-2024 09:36 AM)
612 Wyświetlenia
Szczepan8686
First Poster
Opcje
Witam mam taki problem ktoś do mnie dzwoni i zanim widzę że ktoś dzwoni pokazuje się komunikat ,,przekazywanie połączenia "
Nie mam ustawionej poczty w sieci Plus telefon zasieg full w innym telefonie jak zmieniałem karty nic sie takiego nie dzieje
Proszę o pomoc może coś w ustawieniach?!
0 Like
7 Odpowiedzi
Liweczka9905
Apprentice
Opcje
To spam zablokuj go
0 Like
Szczepan8686
First Poster
Opcje
Ale to się dzieje przy normalnych kontaktach np jak dzwoni kolega lub ktoś z rodziny który jest w konatkatqch
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Przekazywanie połączeń w Plusie włączane jest automatycznie i nie jest to nic niepokojącego. Operator stosuje usługę w przypadku kiedy nie możemy odebrać, prowadzimy rozmowę, lub mamy brak zasięgu, wtedy na nasz numer zostaje wysyłana informacja że ktos próbował się z nami skontaktować. Proszę wejść w ustawienia aplikacji Telefon i w usługach dodatkowych włączyć opcję Połączenie oczekujace.1719134936321.jpg
Szczepan8686
First Poster
Opcje
Ustawienia mam wylaczaczone 1719136094753_1719136094724_0.jpg
0 Like
Szczepan8686
First Poster
Opcje
Ale już kiedyś tu zaglądałem w te opcje zawsze to miałem wyslaczone ...nadal pokazuje że połączenie przekazane i dopiero idzie polacznie
0 Like
Skyler7799
Voyager
Opcje
Witam, jeśli telefon jest zalogowany do sieci 3G bądź 2G to jest to normalne zjawisko przy połączeniach wychodzących jak i przychodzących. Proponuję włączyć usługę VoLTE i połączyć się z siecią LTE i wtedy wykonać połączenie. W sieci Plus połączenia oczekujące są dostępne tylko w taryfach na abonament
0 Like
Szczepan8686
First Poster
Opcje
Mam abonament Ok spróbuję
0 Like