Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jasność Adaptacyjna Problem

(Temat utworzony: 01-05-2021 08:59 PM)
3101 Wyświetlenia
Osk4r
Voyager
Opcje
Mam problem z jasnością adaptacją na galaxy a30s. Chodzi o to jak zrobiłem "Wipe ceche partition" na telefonie bo były problemy z aplikacją, nagle przestała działać Jasność Adaptacyjna. Jest włączona Ale nie działa. Co zrobić?
0 Like
50 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Osk4r 
Spróbuj ponownie uruchomić telefon. 

Osk4r
Voyager
Opcje
Robiłem to nic nie dało
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Może spróbuj jeszcze raz zrobić wipe cache partition.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Próbowałeś wyłączyć i ponownie włączyć jasność adaptacyjną?

Osk4r
Voyager
Opcje
Też robiłem i nadal nic
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Osk4r Rozumiem, że masz włączoną jasność adaptacyjną i po zasłonięciu czujników przez kilku sekundach, jasność ekranu się nie zmienia ?

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Ja miałem od początku problem z jasnością adaptacyjną latem w pełnym słońcu w upalne dni. Po 2-3 minutach robienia zdjęć, lub innych czynności mocniej obciążających telefon, ekran nagle się ściemniał do minimum chociaż pasek jasności był na maksimum. Telefon w ogóle nie reagował na ręczną zmianę jasności ekranu. Wówczas też był dość ciepły. Żadne zabiegi nie dawały rezultatów. Trzeba było odczekać kilka minut aż telefon trochę się ochłodzi. Po aktualizacji do Androida 11 na razie jest ok.
0 Like
Osk4r
Voyager
Opcje
Dzięki wszystkim za pomoc. Problemem był z one ui 2.0 który, na galaxy a30s był porażką. A na one ui 3.1 jest wszystko dobrze z jasnością adaptacyjną. 😀
0 Like
Kacpix2000
First Poster
Opcje

received_830297311281075.jpegWitam. Na zdjęciu są 2 te same telefony. Na jednym normalnie jest opcja "jasność adaptacyjna", a na drugim nie. Co jest powodem braku?

0 Like