Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung A53 cu USB-C si HDMI

(Subiect creat la: 14-10-2023 09:29 AM)
578 Vizualizări
AVkk
Journeyman
Opțiuni
Salutare! Știe cineva de ce este nevoie pentru a conecta un Samsung A53 la televizor prin HDMI? Televizorul meu are HDMI, am și un hub USB-C cu multe porturi, inclusiv HDMI și este un hub destul de scump. Totuși, nu funcționează. Văd multe videouri pe YT, doar se conectează telefonul la hub și gata.
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pt a realiza conexiunea, hub-ul sau adaptorul USB-C/HDMI trebuie sa fie compatibil MHL (Media High-Definition Link) altfel nu iti merge. De asemenea, si TV-ul trebuie sa suporte asta

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

6 Răspunsuri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pt a realiza conexiunea, hub-ul sau adaptorul USB-C/HDMI trebuie sa fie compatibil MHL (Media High-Definition Link) altfel nu iti merge. De asemenea, si TV-ul trebuie sa suporte asta

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AVkk
Journeyman
Opțiuni
Am sa caut info. Mulțumesc.
vanu77
First Poster
Opțiuni
Am cablul si vreau sa conectez un proiector de pe telefon
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca cablul suporta MHL atunci poti conecta telefonul la proiector ca pe orice sursa HDMI

0 Aprecieri
vanu77
First Poster
Opțiuni
Am un A53 5G si vreu sa stiu daca exista o setare speciala ptr a activa MHL
0 Aprecieri
Members_nksllDm
First Poster
Opțiuni

Eu nu am gasit nici o setare. Telefonul este construit sa fie sau nu compatibil MHL. Ca sa verifici compatibilitatea, descarca MHL Checker din Magazin Play. Eu am 3 telefoane necompatibile. Samsung J5, A51 si A25 5G. Am gasit o informatie, potrivit careia doar tipurile S au MHL. Ciudat.  Sa te poti conecta la TV cu orice telefon ieftin, prin aplicatii wireless, dar sa nu te pot conecta prin cablu..

0 Aprecieri